Komentari (555)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin
udba je ispunila zadatak iz stranke...sklonili su jos jednog dokazanog patriotu...
Ne boluje on od fotelja kao vi Thikvani jedni
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
gospodin
A šta je mislio da će ga dočekati? Pjesma i Sloga? Znao je u sta se upušta. Nije mi žao ako je ovakav, odustaje na prvom problemu.
Čovjek ih uči osnove, šta znači neopoziva ostavka. Oni kao djeca, pa čiko, nije zar da neopozivo znači, baš da nećete. Vrtite se u školu hohštapleri i krenite prvo od paleolita.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čovik ima dostojanstvo, ugled, ljudskost. Rijetko se može naći vrlinu kod političara koje on ima. Ne trebaju mu, a i zašto bi dovodio sebe u zakulisne igrice i podmetanja kojima obiluje politička krema BiH
Nije ovo Sejdo a ni Bosnjak covijek ima svoje ja i ponos kao Trebevic..
Lik je institucija
Gospodin!!!
Zda nase najvece zlo i nazadak nema tu sta....
Gospodin se ne postaje,to se tako rodi i kraj.... Bogic je zivi dokaz tome...
Vidio gospodin Bogičević sa kakvom stokom ima posla 😡😡😡
dinokio je ko ESESAGA porucio: moje kumce je genetski predisponirano?! xaxaxo koja budala od nastavnika fizickog obrazovanja! BOGI, SVAKA CAST!!
Evo što je Hadžibajrić minirao Bogičevića http://izdvojeno.ba/zbog-licnih-interesa-kako-su-abdulah-skaka-sda-i-vedran-dodik-szsg-izigrali-svoje-glasace/
Bagra je to moj Bogicu. Smisljeno prave genocid nad nama, nad svojim narodom. Sto si ti uradio oni pokenjase za sat vremena.
sjooooooj, bosnjo na aparatima..ne moze da vjeruje da ga neko odbija...e BOSNJO, musavi, ufklekani, onaj bez zuba....da da, ti!! E ovo znaci biti i ostati dosljedan sebi i svojim odlukama..Neces bosnjo to ti nikada skontati jer se vjekovima prodajes i mislis da svako ima svoju cijenu!
KUMCE IM JE VAZNIJE OD BOGIJA? MRS BAGRO ARIJEVSKA
Respect!!! Necete razbojnici kako vi mislite!!!
Nogićević Konakoviću.
Ja imam osjecaj da su ovi nasi politicari izgubljeni u svijetu politike k'o "asik baja" u djedinim gacama