Gdje za Dan (noć) žena
0

Bogata ponuda za 8. mart u ugostiteljskim objektima u BiH

Sarajevo-x.com
Banja Luka (Foto: Sarajevo-x.com)
Banja Luka (Foto: Sarajevo-x.com)
Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, ugostiteljski objekti širom BiH su spremili bogatu ponudu. Dame, ukoliko još niste odlučile gdje ćete proslaviti svoj dan, portal Sarajevo-x.com vam donosi nekoliko prijedloga.

U glavnom gradu BiH nekoliko ugostiteljskih objekata nudi kvalitetan sadržaj povodom 8. marta.

U The Basementu, City pubu, Coloseumu i Mashu bit će upriličene svirke uživo. U Basementu će nastupiti Tribune Band (21 sat), a u City pubu St. Luis Band (21 sat), u Coloseumu od 22 sata nastupa Unplugged Plug Band, dok u Mashu živa svirka povodom 8. marta počinje u 21:30 sati.

U Cinemas Clubu će od 21 sat početi Sloga Night, a oni koji su željni koncerta moći će poslušati Hanku Paldum u Domu mladih od 20 sati. U Narodnom pozorištu je zakazan koncert Sarajevske filharmonije, također u 20 sati.

U Tuzli Dan žena uz Allegro band, Merimu Džafić, Janu...

Poslije uobičajenih čestitki i darivanja, na red dolazi slavlje koje obično traje do ranih jutarnjih sati. Većina preduzeća je rezervisala sale za svoje uposlenice, dok preostali dio dama ima priliku birati ambijent shodno svojim željama.

U diskoteci Roma gostuje srbijanski band Allegro koji je u Tuzli čest gost i koji je zadobio simpatije svojih fanova. U klubu Viva u Hotelu Tuzla, mlađu populaciju će zabavljati Milica Babić, dok će u Hotelu Tehnograd pjevati Tuzlanka Merima Džafić, koja obećava nezaboravan provod. U Tenisu na Slanoj Banji će pjevati Jasmin Malkočević...

Kada je riječ o drugim diskotekama u Tuzlanskom kantonu, najčešće se traže ulaznice za koncert folk pjevačice Jane u klubu Plaža na obali modračkog jezera. U diskoteci Galaxis u Dedićima kod Srebrenika nastupa Mile Kitić, a u živiničkoj Pashi Adil. U ostalim restoranima nastupaju lokalni estradni radnici.

U Banjoj Luci koncert Miroslava Ilića

Mjesto na kojem će u četvrtak sigurno biti najviše ljudi u Banjoj Luci je dvorana Borik, gdje u 20 sati počinje veliki solistički koncert Miroslava Ilića. Legenda narodne muzike će nastupiti u pratnji orkestra Miše Mijatovića, a koncert u Banjoj Luci je označen kao početak regionalne tureneje pod nazivom “Tebi”, organizovane povodom 40 godina Ilićeve karijere.

Karte za ovaj spektakl mogu se kupiti na nekoliko lokacija u gradu na Vrbasu, a cijena je 10 KM.

U banjalučkom klubu Kruna će nastupiti Aca Lukas, a cijena ulaznice na ovaj koncert za dame je 10 KM, dok će muškarci morati izdvojiti 20 KM.

Bowling centar i Shakers bar samo za dame od 21 sat organizuju muški striptiz. Golišavi dječaci će u srijedu nastupati u Bowling centru, a u četvrtak u Shakers baru.

DFK za Dan žena organizuje TDI crew party – 8. mart – Dan žena i dobre zabave. Ulaz na party za dame je besplatan, dok će muškarci plaćati pet KM.

Zabava, pod nazivom Pravni party: Ladies night će bit organizovana u klubu La Nina, gdje će dame uz besplatan ulaz imati i nekoliko iznenađenja.