Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa odgovori ali odgovori ne bla bla čitavo vrijeme ako imate muda
Isto su za Krim pricali. Isto.
Amerika ce odgovoriti na eventualni napad a nece prva napadati... a ko god se zajebavao s amerikom najebao je...
Што не бомбардујете Русију ?Оно као фол зрачни удари,Милосрдни анђео..Какви преговори ..Ееее,за то требају муда..Али баш
Izgleda hoce Rusi da vrate Aljasku 🤪
Nije mi jasno zasto Rusiju interesuje pristupanje Ukraine NATU?
Budući da si panj evo ti odgovor: pristupanjem Ukrajine u nato, Amerika bi mogla instalirati nuklearno oružje koje bi bilo tik do svih ruskih centara. To bi Amerikancima dalo prednost prvog udara na koje Rusi nemogu lako odgovoriti (mada, ruske nuklearne podmornice bi udarile kasnije). Sječaš se Kube, zašto je Amerikancima smetalo sovjetsko nuklearno oružje na Kubi? Eto ti odgovor...
Зато што НАТО ту стави ракете које су 5 минута до Москве..Зашто Амери не дају да Куба стави ракете на својој територији?
Daj vise zaratite ili se okanite. Nema mjesta lijepoj rijeci kad covjek s puskom ide na tebe. Ljuta rana se lijeci ljutim lijekom.
Amerika i Rusija su kao Batman i Joker ono sta je Batman bez Jokera i Joker bez Batmana....neprimjetni likovi
Joker bi do sada 5x izvrsio invaziju hahahahahah
Kako sam se ja preksinoc pomirio sa djevojkom diplomatskim putem to je cudo jedno. Rekao sam joj sve sto je ikada zeljela da cuje u zivotu. Sva sretna. Koliko sam joj istine rekao nikada saznati nece. Neznanje je ponekad zakon a diplomatija majka.
A sto se ameri i rusi ne porokaju ali tamo preko Pacifika a nas u EU ostave na miru. Klosari iz obje velesile
Zašto Rusa briga gdje je NATO ako nije na njihovom tlu
Ovo se razvlaci duze nego pandemija.