Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista od rijeci, samo djela gospodo!
bla blabla bla MRS!!!
Idete u tri PM i vi i EU..Narod gladan,izvaran treba sad neko vaše saopštenje slušati..MRŠ..Moramo mi stvar konačno uzeti u svoje ruke i riješiti se belaja za bolje sutra!!
Kada čujem "Pozivamo sve strane da poštuju i štite državne institucije", pa recite koju stranu pozivate, imenujte tu stranu imenom i prezimenom i sankcionišite je.
Dodo radi sta hoce a oni sute i ne reaguju,bojim se da smo najebali opet sa ovom vlasadijom!!!
Bla bla bla
Ne trebate pozivati sve strane. Dovoljno je da pozovete Dodika i Čovića, koji je u dogovoru sa Dodikom.
muslimani su hrvatima brutalno ukrali mjesto u predsjednistvu, KOMSHIT ce ih kostati drzave
Meni malo cudno zasto samo podrzavaju integritet BiH(cjelovitost i nepromjenjljivost granica) a izostavljaju podrzavanje SUVERENITET(iskljuciva-suverena vlast naroda tj.svih gradzana BiH bez mjesanja drugih drzava)???
evropa je qrna jedino US ovdje moze nesto npravit
Ista priča već 30 godina, zabrinuti su, treba provesti reforme, poštovati Dejton, treba težiti ka EU, a EU naš uopšte ne želi, ni Srbiju, ni BiH, ni CG, ni Makedoniju.... Pričam ti priču
mozda bi bilo bolje da kazete iz kojeg razloga vase drzave nece da se konkretno ukljuce u rjesavanje ovog problema, nego sto trosite nase (i vase) vrijeme sa ovakvim nepotrebnim saopcenjima. pa evidentno je koja “stran(k)a” nece reforme, NATO, EU, ne postuje zakone i terit. integritet zemlje….
Mantra koja ne vazi ni za rusku mechku, a ni za njegovog saveznika Covica, takodje rusko/hrvatskog igraca. Oni mogu da bojkotuju do raspada, a ova saosptenja za njih, a ni za nas sa druge strane ne znace nista. Sve podsjeca na 92. i to na puno gori nacin. Kad se sjetim samo tadasnjih analiticara i uzdanja u 6. flotu, eu i njene principe, evropu, a na kraju genocid u istocnoj bosni i prijedoru i nisu se ni osvrnuli.
dosta šuplje, dosta izjednačavanja strana. Reagujte ili se ne javljajte!
Ne znam sta se ocekuje od demokrata? Tamo neki levati govore da ce ih Demokrati spasiti, koji, oni sto su Aliji zavrnuli ruku da u ime vecinskog naroda koji cini +60% stanovnika ove zemlje sprce na 24% teritorije? Od takvih ocekujete nekakvu pomoc? Poslali Palmera da bude koordinator, a on ozenjen Srpkinjom? Da ne spominjem EU gdje je iznimka ako neko podrzava Bosnu. Mislim da takvih nema.
Problem kod Bosnjana je taj sto su od rata do danas birali pogresne ljude potpuno. Prvo birali ste neznalice, drugo birali ste lijene ljude, trece i kad se desilo cudo pa ste izabrali nekog drugog, vasa podrska Bosnjani nije dugo trajala i smijenili ste takve ili im niste dali podrsku. Recimo Zulfikarpasic, recimo Filipovic, recimo Silajdzic, recimo Bajrovic, recimo Suljagic, recimo ...
nasi politicari jedno misle drugo pricaju a trece rade i kako onda da cuvaju institucije BiH kad ni sami sebi oni ne vjeruju
Ne ocekuujte nikakav spas ni rjesenje od ovih marioneta.
samo pametovanjaa ...dogovorili se da se dogovore...treba postovat. ..treba se dogovarat...treba postovat...cccc i tako 25 god...dogovori o dogovorima...
Ovi samo ponavljaju kao papagaji podršku integracijama u EU, a svi znamo da neće tamo primiti pa da smo ko Švajcarska. Kome oni više mažu oči sa ovim frazama.