{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Biznis servis centar ZDK-a na Zagrebačkom velesajmu

F
17.9.2007. u 15:20
0
0
Biznis servis centar ZDK-a na Zagrebačkom velesajmu
0
Biznis servis centar ZDK-a na Zagrebačkom velesajmu
Predstavnici Biznis servis centra Vlade Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) boravili su na 83. jesenskom međunarodnom Zagrebačkom velesajmu, gdje su s ciljem predstavljanja privrednih mogućnosti ZDK-a imali veliki broj susreta s delegacijama institucija i organizacija iz više evropskih država.
Delegacija BSC-a ZDK-a imala je učinkovite sastanke s predstavnicima Agencije za promicanje izvoza i ulaganja Republike Hrvatske, Ministarstva industrije i trgovine Republike Češke, Hrvatskog saveza obrtničkih zadruga, Agencije HAMAG – Hrvatske agencije za malo gospodarstvo i Poslovno - inovacijskog centra Hrvatske.

Osim ranije urađenih promotivnih materijala s privrednim i prirodnim potencijalima ZDK-a, većem broju učesnika Zagrebačkog velesajma podijeljene su nove brošure pod nazivom: «Proizvodne firme Zeničko-dobojskog kantona».

«Nažalost, nijedno privredno društvo iz Zeničko-dobojskog kantona nije prepoznalo interes za službeno predstavljanje na ovom sajmu, a iz cijele BiH bilo je veoma malo preduzeća prisutno sa svojom ponudom i programima. Zbog toga su posjete Velesajmu, razgovori, te promotivni materijal koji su predstavnici BSC-a distribuirali, dobile na značaju», saopćeno je iz Vlade Zeničko-dobojskog kantona.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: