Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka idu kod novog nacelnika Hasima on je obecavao da ce rijesit problem Krivaje i njenih radnika
dragi radnici...bez panike...fadil je premijer...
Drvna industrija raste namjestaj ide kao lud na zapad, drveta imamo kao vode, Krivaja propade. Dosta firmi je uspjesno u rastu sto manje sto vece. Izgleda nije nekome bilo u interesu je prodati pametnom stolaru vec zaduziti pokrasti i zatvoriti. Zatvara se to kolo privatizacija trajalo je i dugo. Najbolje njih u Sarajevu pitati.
po ko zna koji put i opet bezuspješno. Ovu bagru jedino moze pameti naučiti da se svi dignu na noge, a vas 80ak neće ni pogledati.