|

Biskup Komarica: Božić šalje poruku nade i života

Biskup Komarica: Božić šalje poruku nade i života
0
S
Piše: D.T.
25.12.2011. u 12:29
0
komentara
0

dijeljenja
1/7 Foto: G.Kec/Sarajevo-x.com
2/7 Foto: G.Kec/Sarajevo-x.com
3/7 Foto: G.Kec/Sarajevo-x.com
4/7 Foto: G.Kec/Sarajevo-x.com
5/7 Foto: G.Kec/Sarajevo-x.com
6/7 Foto: G.Kec/Sarajevo-x.com
7/7 Foto: G.Kec/Sarajevo-x.com
Nakon sinoćnje ponoćke, u katedrali sv. Bonaventure u Banjoj Luci danas je održana i svečana božićna misa, koju je predvodio biskup banjalučki Franjo Komarica.
Misi je prisustvovao veliki broj vjernika iz Banje Luke, ali i onih koji su u grad na Vrbasu pristigli kako bi sa rodbinom i prijateljima proslavili najradosniji katolički praznik.

“Evo danas, na dan najradosnije kršćanske svetkovine - Isusova rođenja mi smo spremni čuti i usvojiti ovu prevažnu poruku Božića i poruku nade i života. Želimo se i ubuduće pouzdati u Božju providnost i ljubav, unatoč sadašnjim nerijetkim i nemalim životnim tjeskobama i neizvjesnostima”, rekao je biskup banjalučki Franjo Komarica.

Nakon svečane mise i božićne čestitke, on je ispred katedrale sv. Bonaventure vjernicima ponaosob čestitao praznik, poželjevši im ljubav i dobročinstvo, što je osnovna poruka Božića.

U izjavi za portal Sarajevo-x.com monsinjor Franjo Komarica je naglasio da Božić šalje poruku nade i života, te da se trebamo truditi da nam svaki dan bude kao da je Božić.

“Želimo se svjesno staviti i službu života, nade i i djelotvorne ljubavi, osobito prema ojađenima, siromašnima, klonulima i obespravljenima u našem životnom okruženju”, kazao je monsinjor Komarica.

Banjalučki biskup još jednom se osrvnuo na suživot ljudi u BiH, ističući kako se moramo truditi da razdvojene i međusobno sukobljene ljude i narode približimo jedne drugima.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.