Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast svima onima koji su ulozili i trud i sredstva i da su ovakav jedan BISER sacuvali od rusenja i otrgli ga od zuba vremena i zaborava.Zaista za pohvalu a i apel i drugima u BiH koji su u priliki da ovako nesto sacuvaju za naredna pokolenja.
slika 7 me podsjeca na uvodnu scenu iz pornica... sad ga zabelegija onde na minderu
Slika 7. Obukao begovsko odijelo a sjedi k'o klošar s ulice.
Bogami će joj stradati kičma!
Netacno napisano.To nije najstarija kuca. Od sačuvanih stambenih kuća iz turskog doba u Mostaru najznačajnija je Bišćevića kuća poznatija kao Bišćevića ćošak ili Turska kuća. Sagrađena je 1635. godine.Ova stara otomanska kuća potiče iz 17. stoljeća.
Bišćevića kuća Pogledajte galeriju slika Ćošak isturen nad Neretvom na dva veoma visoka i smjelo postavljena kamena stuba, predstavlja ovu kuću kao najsmjelije komponovano djelo stambene arhitekture iz turskog perioda u Mostaru. Kamerija ili divanhana je očuvala izvorni otomanski stil, kuća obiluje autentičnim namještajem, a bašta je reprezentativni primjer turskog stila gradnje.
Meni djevojka vec trazi pare za silikone, cim je vidjela ove slike..I ne da mi ici do Saburine..
Ova izvalila sise, ko god je vidi isplazi jezik, a ona samo vice sabur, sabur. Otud joj valjda ime Sabura.
jjebo bi je da je od brasna..
dobri sisa
Polako se budi svijest i pocinjemo da stavljamo u fokus objekte od znacaja za turizam naseg grada. Potrebno je napraviti brosure svih turistickih i kulturnih atrakcija grada Sarajeva, osnovati preduzeca koja ce upravljati istima i naplacivati simbolicnu cijenu ulaza u iste po uzoru na druge evropske gradove.
@Djela_a_ne_suplja Kad neki arapski turist posjeti ovu kuću volio bi da vidim članak na klisku o tome
Ima sisu k'o bostan, ne mozes jednom sHakom uhvatiti. MasAllah.
Koliko je sat ?
Treba ti helikopter da dodjes do nje. Uz one kovace sve rupa do rupe.. Popravite one kockice hadzibajricu begicu i stojnicu
👍