{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"BiH ne zavisi samo od Sarajeva i Banje Luke"

S
24.8.2010. u 18:27
0
12
"BiH ne zavisi samo od Sarajeva i Banje Luke"
0
"BiH ne zavisi samo od Sarajeva i Banje Luke"
Jonathan Moore (Foto: Bymedia.net)
Otpravnik poslova Ambasade SAD u BiH Jonathan Moore izjavio je da BiH ne zavisi samo od Sarajeva i od Banje Luke, nego i od svih lokalnih zajednica.
"Zato često putujemo izvan Sarajeva i izvan Banje Luke da vidimo šta se dešava, pogotovo sad pred izbore. Svaka opština igra svoju ulogu i u lokalnim i u opštim izborima", rekao je Moore novinarima u Prijedoru.

On je danas posjetio Udruženje građana "DON" u Prijedoru koje u 25 opština BiH realizuje projekat animiranja mladih da glasaju na predstojećim izborima.

"Važno je da svi budući birači imaju pristup informacijama. Izvora ima i u vlastima i u medijima, ali i u nevladinim organizacijama u kojima je veoma važan angažman mladih", poručio je.

Predstavnica "DON-a" Emili Rihani rekla je da će u projektu koji finasira USAID u 25 opština biti postavljeni info štandovi, organizovani forumi na kojima će mladi imati priliku da direktno razgovaraju sa kandidatima, te publikovana predizborna obećanja političara.

Moore je prethodno boravio i u Kozarcu gdje je razgovarao sa povratnicima, sa majkama koje su tokom rata izgubile sinove, sa predstavnicima ove mjesne zajednice i ovdašnjih nevladinih organizacija, te je posjetio nedavno otkriveni spomenik žrtvama posljednjeg rata.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: