{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BiH na samom vrhu u regiji prema korištenju društvenih mreža

9.10.2012. u 14:39
14
15
BiH na samom vrhu u regiji prema korištenju društvenih mreža
14
BiH na samom vrhu u regiji prema korištenju društvenih mreža
U organizaciji agencije Apriori komunikacije jučer je bosanskohercegovačkoj javnosti prvi put predstavljen Socialbakers, vodeća kompanija za digitalnu analitiku na društvenim mrežama poput Twittera, Facebooka, YouTubea, LinkedIna i Google+.
"Penetracija online populacije u Bosni i Hercegovini je 90,13 posto, što našu državu pozicionira u sam vrh prema korištenju društvenih mreža u regiji te smo 75. država u svijetu po broju korisnika Facebooka, gledano na veličinu populacije", istaknuto je.

Pavel Bulowski, regionalni menadžer kompanije Socialbakers, je prisutne upoznao najnovijim trendovima i statistici društvenih mreža uz poseban osvrt na BiH i regiju. Prezentirani su različiti načini praćenja podataka, njihova analiza te kako rezultate koristiti u svrhu unapređenja poslovanja i komunikacije na društvenim mrežama.

"Bosna i Hercegovina, kao i regija imaju izuzetan ljudski potencijal i dobru osnovu za primjenu novih rješenja koja imaju za cilj unapređenje poslovanja i komunikacije na društvenim mrežama", izjavio je Bulowski.

Direktorica Odjela za digitalne komunikacije pri agenciji Apriori komunikacije Melisa Tolja je ovom prilikom najavila nastavak edukacija u saradnji sa partnerskom kompanijom Socialbakers, te istakla da je ovo partnerstvo od izuzetne važnosti za unapređenje kvaliteta usluga iz domena upravljanja digitalnim komunikacijama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: