Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva donacija, jeste li normalni, i mi smo plaćali metak 1 marku, neka i oni plate. To mi imamo viška a narodnih kuhinja sve više. Donirajte iz svog džepa a državno prodajte, uhljupi.
ja cu dati 10 metaka i jednim i drugim nek se samo rokaju
analitičaru : bolje da prodaš te metke a novac uplatiš na račun bolesnog Filipa jer koliko vidim vodiš računa koliko mu ko pomaže .. da nam daš svijetal primjer
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ostavite nešto i nama kad vas budemo tjerali sa vlasti, pošto nećete sami da odete, a dokurčilo nam je vjerujte.
Iz svog džepa neće donirati ni 15 KM, iako prima preko 5 hiljada mjesečno a rasipo bi se milionima naše djece
BiH će Iraku donirati više od 15 miliona metaka za borbu protiv IDIL-a Ministar odbrane BiH Zekerijah Osmić kaže kako je Ministarstvo odbrane uputilo prijedlog Predsjedništvu BiH da odobri doniranje municije Vladi Republike Iran????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NEVJEROVATNO JE KOLIKO JE JAK SIITSKI LOBI U BOSNI!!! BOSNJO, GLUPI BOSNJO, BUDI SE !!!!
Dok mu Rusi (pod krinkom umjetnika,kozaci - Banja Luka 3.10.2014) vrsljaju po avliji pokusavajuci ponovno da upale i gurnu BiH u ratni vihor,ovaj umobolnik salje municiju tamo gdje je i previse ima.Nije mu je caca platio vec radni narod BiH-a.Na osnovu cega i ko to tvrdi da je to visak municije u BiH ? Do jucer smo krv proljevali za isto a danas poklanjamo.Jedno je sigurno ,Rusija je vrlo aktivna posljednjih mjeseci da zapali ovaj krhki mir u Bosni.Valjda prebijajuci racune sa europskom unijom i Amerikom ,sve preko ledja BiH a u svezi sa dogadjajima u Ukrajini.Zasto je Rusija obustavila svoje nakane iz 10-tog mjeseca tekuce godine ostaje da se vidi.Nama za pouku,da ne bi kasnije placali zlatom i osobnom krvlju lako poklonjeno !
Šta se bunite idioti, da se zarati i kod nas naravno da bi smo očekivali pomoć braće muslimana iz Iraka, tako i mi njima pomažemo.
Bolja da je daju IDILU više če ih poginuti od neispravne i dotrajale municije.
Čuj višak. Ko vam to reče!? Svijetska milicija USA, a? Svijet na rubu 3.sv.rata a mi u BIH imamo višak naoružanja i municije..
Ne brini, i za vrijeme proslog rata ova municija je bila skrivena. Po starom obicaju, da nebi trosili novac na njeno cuvanje bolje je municiju pokloniti. Kao sto je i Alija dao municiju na cuvanje JNA i nakon toga postao Otac Nacije.
jADNO, BOSNA DAJE MUNICIJU DA SE MUSLIMANI IZMEDJU SEBE UBIJAJU, ZAISTA NEMOZES NISTA LIJEPO OCEKIVATI OD OVE ZEMLJE.
E neka smo se mi nasli da se mijesamo...
Tj narod ce donirati nece drzava nista.Sve cemo mi porezni obveznici platiti. Svih 15+miliona metaka raznih cijena.
Da su makar prodali po 10 feninga svaki onda bi to bila vijest.
Kako kad su placani po 3 DM. Doduse placano je iz donacija.
Jeli vam to babo i dedo dao amanet da ih podijelite?
Metke treba sačuvati za znase koga ...
JOJ a nesto me uvijek zanimalo,,,kosto je JNA,,bila vele sila,,,ono sto su potrosili na rat je jedan mali dio oruzja,,npr jel prvo kao od 80 god za oruzje se odbijao nenormalno velik dio para,,onim cim su raspolagali neko oruzje nikad nije upotrebljeno,,podmornice i brodovi,,,gdje li je to zavrsilo kad nije ni kod Srba ni Hrvata,,ostao je jedan mali dio koji je zamazao narodu oci
Čekajte ljudi. Ko ce kome donirati?
jel iran il irak???
Ministar odbrane BiH Zekerijah Osmić kaže kako je Ministarstvo odbrane uputilo prijedlog Predsjedništvu BiH da odobri doniranje municije Vladi Republike Iran, a što bi pomoglo u borbi protiv terorista IDIL-a
Donirajte i bh-politicarima, molim vas