{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BH Telecom pokreće MMS usluge

N
1.3.2005. u 18:03
0
0
BH Telecom pokreće MMS usluge
0
BH Telecom pokreće MMS usluge
BH Telecom je s Hermes SoftLabom potpisao ugovor za isporuku Telenity Canvas MMS Centra, koji će mu omogućiti pokretanje MMS usluga unutar vlastite GSM mreže.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Naime, Canvas MMSC omogućava pretplatnicima BH Telecoma slanje i primanje ličnih i multimedijalnih poruka, zasnovanih na aplikaciji, kroz različite mreže.

Nova infrastruktura omogućit će BH Telecomu mogućnost lansiranja serije bogatih usluga i aplikacija za svoje pretplatnike. Isto tako, omogućit će da isporučiteljima usluga i sadržaja da dopune svoju ponudu i ostvare nove prihode kroz MMS usluge i sadržaje, saošteno je iz BH Telecoma.

"Canvas MMSC daje BH Telecomu znatnu novu slobodu da brzo kreira nove multimedijalne usluge, te da omogući mobilnim korisnicima da im je prihvatljivo isprobati i kupiti ove usluge", kazao je generalni direktor Telenity Europe Sarif Beykoz.

On je dodao da postignuti dogovor označava i početak uspješnog odnosa s Hermes SoftLabom, što im omogućava zajedničku isporuku vrhunske ponude operaterima u regiji.

"Telenity Canvas MMSC nam od samog početka donosi prihod kroz generiranje aplikacija za multimedijalne poruke i mogućnosti da omogućimo našim isporučiteljima sadržaja i usluge da dopune svoje usluge dodane vrijednosti sa MMS sadržajem", naglasio je generalni direktor BH Telecoma Hamdo Katica.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: