{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BH Telecom najavio jeftinije usluge

N
28.4.2005. u 20:23
0
0
BH Telecom najavio jeftinije usluge
0
BH Telecom najavio jeftinije usluge
Dioničko društvo BH Telecom, nakon što je ostvarilo pozitivan financijski rezultat poslovanja u iznosu od 178 miliona KM, počelo je raditi na smanjenju troškova korisnika.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Kako je na današnjoj konferenciji za novinare izjavio direktor BH Telecoma Hamdo Katica, kada je u pitanju fiksna telefonija radi se na ideji da se ne naplaćuje tarifa po impulsu nego po vremenu.

«Radimo i na ideji da se krene s tromjesečnim naplaćivanjem računa za fiksnu telefoniju, s tim da će korisnici moći svakog dana doći na šaltere telekomovih poslovnica i uzeti račun bilo da je riječ o dnevnom, sedmičnom ili mjesečnom korištenju usluga i platiti telefon, a službeni račun će dobivati svaka tri mjeseca», kazao je Katica. On je dodao da će pretplatnici fiksne telefonije svoje račune moći plaćati i elektronskim putem.

Još jedna novina koju uvodi BH Telecom je i pristup Internet mreži preko BiH net mreže za samo jednu marku, i to do 17. maja kada se proslavlja Svjetski dan telekomunikacija.

BH Telecom, kako je istaknuo Katica, svojim će korisnicima pokušati pružiti i niz drugih modernih servisa, a neke od njih su poboljšanje mobilne dostupnosti, povećanje kapaciteta Interneta i realizacija projekta Vijeća ministara o uvođenju BiH u informacijsko društvo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: