{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bh. internet oglasnik Market.ba naišao na veliki interes

S
21.11.2006. u 20:50
0
0
Bh. internet oglasnik Market.ba naišao na veliki interes
0
Bh. internet oglasnik Market.ba naišao na veliki interes
U prve dvije sedmice od pokretanja bosanskohercegovački internet oglasnik Market.ba naišao je na veliki interes bh. internet surfera.
Market.ba svaki dan posjeti oko dvije hiljade internet korisnika, koji otvore 20.000 stranica. Trenutno prednjače posjetioci iz Bosne i Hercegovine (74%), zatim Hrvatske (4,1%), SAD-a (4%) Njemačke (2%) i Švedske (1,9%).

Trenutno se na Marketu objavi 50-60 novih oglasa svaki dan, što ovaj oglasnik svrstava u sami vrh internet servisa u Bosni i Hercegovini. Do sada, po broju oglasa i popularnosti ističu se oglasi u rubrikama nekretnine, mobiteli, vozila, muzička oprema i računari.

Deset najtraženijih ključnih riječi na pretraživaču Market.ba su: Mostar, laptop, stan, Tuzla, prevod, nokia, golf, audi, Sarajevo i BMW.

Prednost Marketa u odnosu na druge internet oglasnike je potpuno besplatno objavljivanje neograničenog broja različitih oglasa, kao i velika posjećenost Marketa koji se reklamira na vodećim bh. internet stranicama i drugim medijima u Bosni i Hercegovini.

Bh. internet oglasnik Market.ba pokrenut je 7. novembra, a nastao je kao poboljšana verzija oglasa koji su se nalazili na portalu Sarajevo-x.com.

Želite li prodati ili kupiti nešto? Ne zaboravite, vaš oglas možete potpuno besplatno objaviti na www.market.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: