|

Bevanda se nada brzom opravku Špirića

Bevanda se nada brzom opravku Špirića
0
F
FENA
2.12.2012. u 14:07
2
komentara
0

dijeljenja
Bevanda se nada brzom opravku Špirića Bevanda i Nović su posjetili Špirića (Foto: SRNA)
Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda posjetio je u nedjelju ministra finansija i trezora BiH Nikolu Špirića, koji je na liječenju u Kliničkom centru Banja Luka, u koji je primljen s težim povredama nakon saobraćajne nesreće u petak navečer u Drvaru
Bevanda je u izjavi novinarima rekao da se uvjerio da se Špirić uspješno opravlja. S njim je u posjeti bio i ministar civilnih poslova BiH Sredoje Nović.

- Uz konsultaciju s ljekarima da ga možemo posjetiti, bio sam u posjeti svom prijatelju i saradniku Nikoli Špiriću. Hvala Bogu dobro je i želim mu što brži opravak, rekao je predsjedavajući Vijeća ministara BiH.

On kaže da će Špirić nedostajati u radu Vijeća ministara BiH, ali da neće biti nikakvih poremećaja u radu i nada se da će se državni ministar finansija brzo opraviti i vratiti na radno mjesto.

- Špirić sasvim dobro izgleda, bit ćemo u kontaktu i sarađivati, dodao je Bavanda.

Iz Kliničkog centra Banja Luka je prethodno potvrđeno da postoperativni tok ministra finansija i trezora BiH Nikole Špirića protiče stabilno.

Dežurni ljekar Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Kliničkog centra Banja Luka dr. Bojan Tomanić rekao je u nedjelju da je Špirić svjestan te hemodinamski i respiratorno stabilan.

Državni ministar finansija u subotu je podvrgnut operaciji kuka, a u saobraćanoj nesreći zadobio je i povredu karlice.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...