{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Bevanda na konferenciji Euromoney u Beču

F
FENA
19.1.2010. u 16:54
0
0
Bevanda na konferenciji Euromoney u Beču
0
Bevanda na konferenciji Euromoney u Beču
U Beču je danas počela 15. Euromoney konferencija kojoj prisustvuje više od hiljadu učesnika iz javnih finansija, bankarskog sektora i ekonomskih eksperata.
Konferenciju je otvorio predsjednik Republike Češke Vaclav Klaus, a u radu konferencije uime Bosne i Hercegovine učestvuje dopremijer i ministar finansija u Vladi Federacije BiH Vjekoslav Bevanda.

On će govoriti na panelu ministara o temi "Stimulativni poticaji i javni dug".

Konferencija pruža idealnu platformu za izlaganje različitih gledišta o budućnosti Centralne i Istočne Evrope i u više od jednog desetljeća Euromoney je okupio preko hiljadu vodećih donosilaca politika, poslovnih vođa, finansijera i komentatora koji su učestvovali u raspravama i analizirali budućnosti Centralne i Istočne Evrope.

Vjekoslav Bevanda je posjetio i Ambasadu BiH u Beču. Tom prilikom, susreo se s ambasadorom Harisom Hrlom koji ga je upoznao s načinom rada Ambasade i Konzularnog ureda.

Hrle je istaknuo da je trenutno najveći pritisak naših građana za dobijanje biometrijskih putovnica i da su dobrom i kvalitetnom raspodjelom poslova obezbijedili da građani ne čekaju dugo, a tamo gdje ima veliki broj naših građana povremeno se organiziraju konzularni dani, saopćeno je iz
Federalnog ministarstva finansija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: