{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Beko Street Football 2012 ispred BBI Centra

28.5.2012. u 12:55
26
2
Beko Street Football 2012 ispred BBI Centra
26
Beko Street Football 2012 ispred BBI Centra
Beko Street Football 2012, turnir u malom fudbalu za osnovce, počinje naredne subote, 2. juna. Timovi se sastoje od četiri igrača na terenu i tri zamjene i bit će podijeljeni u tri konkurencije: do 4. razreda, 5.-6. razred, 7.-8. razred osnovne škole. Za ovo takmičenje će ispred BBI Centra biti postavljen montažni teren 24 x 12 metara.
Nakon organizacije niza sportskih aktivnosti, kao što su S.ketch Beach Volleyball, Beko S.ketch Street Basketball i Beko BBIce klizalište, Marketing agencija B40 je pripremila još jednu aktivnost za mlade. Pomoć u organizaciji je pružio Predrag Pašić, naš proslavljeni fudbaler i osnivač škole fudbala Bubamara, kao i brojni prijatelji, sponzori i medijski pokrovitelji ovog projekta.

Učešće ekipa se ne naplaćuje. Svi sudionici će dobiti poklone sponzora Projekta, a najbolje tri ekipe u sve tri konkurencije će osvojiti vrijedne nagrade za svoje škole od kompanije Beko. Triglav osiguranje osigurava svakog učesnika od posljedica eventualne nezgode.

Do sada su prijave poslale osnovne škole: Hamdija Kreševljaković, Alija Nametak, Silvije Strahimir Kranjčević, Mehmedalija Mak Dizdar, Hasan Kikić, Malta, Međunarodna osnovna škola Sarajevo, Amer Ćenanović, Skender Kulenović, Šesta osnovna škola, Katolički školski centar, Osman Nakaš, Grbavica I, Grbavica II, Hrasno, i Pofalići.

Prijave su još u toku i svi koji se još nisu prijavili imaju priliku to učiniti putem e-maila: [email protected] ili telefona 033 203 846. Više informacija na.web-stranici www.b40.ba/streetfootball i http://www.facebook.com/BekoStreetFootball.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: