Behmen svečano otvorio sezonu klizanja u Zetri

S
Sarajevo-x.com
23.11.2011. u 15:40
0
4
Behmen svečano otvorio sezonu klizanja u Zetri
0
1/7
2/7 Foto: Davorin Sekulić/Sarajevo-x.com
3/7 Foto: Davorin Sekulić/Sarajevo-x.com
4/7 Foto: Davorin Sekulić/Sarajevo-x.com
5/7 Foto: Davorin Sekulić/Sarajevo-x.com
6/7 Foto: Davorin Sekulić/Sarajevo-x.com
7/7 Foto: Davorin Sekulić/Sarajevo-x.com
Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen danas je svečano otvorio sezonu klizanja u olimpijskom kompleksu Zetra. Otvorenju su prisustvovali i direktor KJP ZOI 84 Salko Hasanefendić te predstavnici Grada Sarajeva i uprave KJP ZOI 84.
Behmen je zahvalio svima koji su zajedno sa Gradom Sarajevom omogućili da i ove godine djeca i mladi Sarajeva imaju besplatne termine klizanja.

"Ove godine sezona klizanja kreće nešto ranije, a ona je već prerasla u tradiciju. I ove godine smo omogućili besplatne termine te se nadam se da će se i okupiti veliki broj djece i mladih na Zetri, koji će uživati u klizanju“, kazao je gradonačelnik Behmen.

Grad Sarajevo je i ove godine podržao postavljanje, održavanje i korištenje ledene plohe sa 150.000 KM, osiguravši djeci i omladini Sarajeva i BiH besplatne termine klizanja od novembra do marta.

Besplatni termini u novembru i decembru su radnim danima od 10:30 do 11:30 i vikendom od 11:30 do 12:30 te od 14:30 do 15:30 sati, a u vrijeme raspusta će, zbog pojačanog interesovanja, biti omogućen i jedan dodatni termin.

Ledena ploha u Zetri je instalirana ispod montažne hale – balona na pisti za brzo klizanje olimpijskog kompleksa Zetra.


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: