Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čudili bi se da je drugačije presuđeno.
Da je ponosa pa da se organizira jedna tajna jedinica koja bi cekala da ove svinje izadju iz zatvora i onda im metak sprasila u glavu.. To je pravda!
Teroristi se množe u tzv rs-u treba to zaprašiti.
a hrvati i čović se ponašaju kao da se nije ništa desilo, stari miletov drug
Zna On ☝️
Nažalost, to je tako kada sude oni koji su organizovali i naređivali zločine, pedofile će pustiti iz zatvorau sopstvenu etnički očišćenu sredinu.
Izrael.je imao specijalnu jedinicu posle holokausta, koji su hapsili i ubijali zločince. Tako nešto je trebalo osnovati posle rata.
Justice for all 💪💪
Stevandiću spavaš li mirno? Kako ćeš biti jb u prdekanu. Ljudi jedva čekaju stevandiću.
Sta drugo ocekivati...
sta ocekivati drugo od cetnika
Dokazati silovanje nakon 31 godinu, naprosto nije moguće. Teško ga je dokazati i kada žrtva prijavi silovanje nakon mjesec dana.
Šta pokušavaš reći? Dešifruj se molim te