|

Banjalučka policija uhapsila Adama Šukala

Banjalučka policija uhapsila Adama Šukala
624
Klix.ba
25.12.2018. u 11:05
146
komentara
624

dijeljenja
Banjalučka policija uhapsila Adama Šukala Adam Šukalo (Foto: D. S./Klix.ba)
Policija je u Banjoj Luci uhapsila bivšeg zastupnika u NSRS-u Adama Šukala, potvrdio je za Klix.ba predsjednik PDP-a Branislav Borenović.
"Šukalo je bio sa mnom ispred PU Banja Luka te je, kao i svi mi, uputio nekoliko riječi policiji da puste Davora Dragičevića i ubrzo nakon toga je priveden. Ja sam se nakon toga obratio policiji i tražio da privedu i mene nakon čega su rekli – vas za sada nećemo", kazao nam je Borenović.

Podsjećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske jutros su u Banjoj Luci priveli Davora Dragičevića, oca stradalog mladića Davida Dragičevića, što je za Klix.ba potvrdio advokat Ifet Feraget.

Nakon što su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske jutros u Banjoj Luci priveli Davora Dragičevića, na Trgu Krajine došlo je do incidenta, odnosno naguravanja između jednog muškarca i policije nakon čega su uhapšeni Suzana Radanović, majka Davida Dragićevića, i još dvije osobe.

Majka Davida Dragičevića i bivša supruga Davora Dragićevića Suzana Radanović došla je na Trg Krajine zajedno s grupom građana kako bi izrazili svoj protest zbog privođenja.

Inače, članovi grupe "Pravda za Davida" okupili su se jutros na Trgu Krajine kako bi izrazili protest zbog hapšenja Dragičevića.
Prijavi grešku


Komentari (146)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...