|

Banjalučani i ovoga 8. marta ne pitaju za cijenu

Banjalučani i ovoga 8. marta ne pitaju za cijenu
0
S
Piše: D. T.
7.3.2012. u 17:05
0
komentara
0

dijeljenja
Za 8. mart nema krize - stav je većine građana i prodavaca cvijeća na štandovima, koje smo danas zatekli u centru suncem okupane Banje Luke.
Foto: Sarajevo-x.com Foto: Sarajevo-x.com

Cvijeće, nakit, knjige, plišane igračke sa ljubavnim porukama i mnoge druge sitnice danas su se mogli kupiti na svakom koraku grada na Vrbasu.

Dok trgovci zadovoljno trljaju ruke, Banjalučani sa kojima smo razgovarali ističu kako za Dan žena nikada nije bilo, niti će biti krize,

“Ovo je jedan od rijetkih praznika koji se slavi u čitavoj BiH. To nam je ostalo još od starih vremena i nekako je normalno da dragim osobama ženskog pola poklanjam cvijet ili neki drugi poklon”, rekao nam je jedan od Banjalučana, kojeg smo zatekli na štandu za prodaju cvijeća.

Kako je portalu Sarajevo-x.com potvrđeno, na glavnom trgu u Banjoj Luci gradska uprava je dodijelila 15 privremenih lokacija za postavljanje štandova, na kojima se mogu prodavati osmomartovski pokloni.

“Za prodaju su obezbijeđeni štandovi od dva kvadrata, a lokacije su dodijeljene na period od 5. do 8. marta”, rekli su nam u Administrativnoj službi grada Banja Luka.

Foto: Sarajevo-x.com Foto: Sarajevo-x.com

Cijena jednog karanfila u Banjoj Luci je danas koštala 1,5 KM, dok se ruža može kupiti u rasponu od tri do pet KM. Kada su u pitanju cvjećare ponuda je raznovrsna, a cijene buketa kreću se od 12 do 20 KM.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.