Banja Luka: Treći Zimzograd počinje 11. decembra na Trgu Krajine

S
SRNA
2.12.2015. u 13:00
50
4
Banja Luka: Treći Zimzograd počinje 11. decembra na Trgu Krajine
50
Banja Luka: Treći Zimzograd počinje 11. decembra na Trgu Krajine
Treća zimska turističko-ugostiteljska manifestacija Zimzograd počet će 11. decembra na Trgu Krajine u Banjoj Luci, a tokom 30 dana obuhvatit će gastronomsku ponudu, muzičke i zabavne sadržaje, promociju kreativnosti i humanitarne akcije.
Direktor Turističke organizacije Banja Luka Ostoja Barašin rekao je da je uspješna realizacija prethodna dva Zimzograda omogućila nastavak ovog projekta, te izrazio nadu da će u budućnosti manifestacija biti još sadržajnija.

"Nadamo se da će ova manifestacija živjeti mnogo duže od nas i već sada razmišljamo da naredne godine dobije šire obrise i sadržaje", rekao je Barašin.

On je izrazio zahvalnost Gradu Banjoj Luci koji je prepoznao vrijednost projekta i ustupio Turističkoj organizaciji prava na suorganizaciju manifestacije.

Direktor agencije Mint Milena Đekić Mijatović rekla je da će treći Zimzograd biti svečano otvoren 11. decembra u 18 sati dolaskom Djeda Mraza, performansima i svjetlosnim projekcijama.

"Ove godine pripremili smo brojna iznenađenja, pogodnosti i nagrade za sve koji se budu družili u Zimzogradu, a potrudili smo se i da obogatimo dekoraciju i scenografiju", izjavila je Đekić Mijatović.

Ona je dodala da će ove godine biti prisutni i novi izlagači, ali i da će se konceptualno mijenjati muzički sadržaji. Za najmlađe posjetioce biće organizovana besplatna igraonica i brojne edukativne i kreativne radionice.

"Za malo starije posjetioce pripremit ćemo Nektar ulicu u ugostiteljskoj zoni, a ove godine muzički sadržaji podrazumijevat će više džez orkestara i akustičnih sastava", rekla je Đekić Mijatović.

Novina ovogodišnje manifestacije je promocija kreativnih rukotvorina, kao i humanitarne akcije u saradnji sa sponzorima i izlagačima.

Portparol kompanije M:tel Milica Stojaković rekla je da podrškom ovom projektu M:tel nastoji dati doprinos kulturnim manifestacijama u gradu, ali i da se oduži korisnicima na povjerenju.

"Kao i prethodnih godina, pripremili smo i mnogo poklona i iznenađenja za najmlađe", rekla je Stojakovićeva.


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: