{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Banja Luka: Produženo radno vrijeme ugostiteljskih objekata

F
31.5.2007. u 16:52
0
0
Banja Luka: Produženo radno vrijeme ugostiteljskih objekata
0
Banja Luka: Produženo radno vrijeme ugostiteljskih objekata
Gradonačelnik Banje Luke Dragoljub Davidović donio je Zaključak po kome svi ugostiteljski objekti na području grada mogu raditi jedan sat duže u periodu od 8. juna do 31. augusta ove godine.
U tom ljetnjem periodu radno vrijeme restorana i ugostiteljskih objekta za ishranu i piće i objekata za piće radit će od 07 do 24 sata, a vikendom (petak i subota) od 07 do 01 sat; disko- barovi, disko klubovi (diskoteke), barovi i noćni barovi do 19 do 03 sati, a vikendom (petak i subota) od 19 do 04 sati. Za ugostiteljske objekte smještene u stambeno - poslovnim objektima kolektivnog karaktera radno vrijeme je od 07 do 24 sata.

Na inicijativu Turističke organizacije grada Banja Luka, Zanatsko-preduzetničke komore Regije Banja Luka - sekcije ugostitelja i Kulturnog centra Banski dvor kao organizatora Banjalučkog ljetnog festivala, koji će biti održan tokom ljeta, a u cilju unapređenja ukupne turistističke ponude grada, gradonačelnik Davidović je donio ovaj Zaključak koji stupa na snagu danom donošenja, a bit će objavljen u Službenom glasniku grada Banja Luka.

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata je produženo jedan sat u odnosu na radno vrijeme propisano Odlukom o određivanju radnog vremena ugostiteljskih objekata na području Grada.

Podsjećamo da je prošle godine, Skupština grada usvojila je Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području Banja Luke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: