{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Banja Luka: Naknadni ispitni rok za studente koji su se otrovali hranom

S
15.7.2013. u 15:19
8
0
Banja Luka: Naknadni ispitni rok za studente koji su se otrovali hranom
8
Banja Luka: Naknadni ispitni rok za studente koji su se otrovali hranom
Studentima koji su se liječili na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Banja Luka zbog trovanja hranom u restoranu Studentskog doma i koji zbog toga nisu bili u mogućnosti prisustvovati redovnim aktivnostima, bit će odobren naknadni ispitni rok, dogovoreno je na današnjem sastanku rektora banjalučkog Univerziteta Stanka Stanića, prorektora Univerziteta i generalnog sekretara sa ovim studentima.
Naknadni ispitni rok bit će utvrđen na sljedećoj sjednici Proširenog kolegijuma i Senata Univerziteta u Banjoj Luci, saopšteno je iz banjalučkog Univerziteta.

Stanić je ovom prilikom izrazio žaljenje zbog trovanja studenata hranom i poželio svim studentima brz oporavak i uspješno uključivanje u nastavne, te slobodne aktivnosti.

U Kliničkom centru Banja Luka do 10. jula ukupno je hospitalizovano 25 studenata. Studenti su hospitalizovani u banjalučkoj Klinici za infektivne bolesti 7. jula zbog trovanja hranom.

Svi oboljeli studenti, koji se hrane u menzi banjalučkog Studentskog centra "Nikola Tesla", večerali su 5. jula makarone sa piletinom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: