{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Banja Luka: Naknadni ispitni rok za studente koji su se otrovali hranom

S
15.7.2013. u 15:19
8
0
Banja Luka: Naknadni ispitni rok za studente koji su se otrovali hranom
8
Banja Luka: Naknadni ispitni rok za studente koji su se otrovali hranom
Studentima koji su se liječili na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Banja Luka zbog trovanja hranom u restoranu Studentskog doma i koji zbog toga nisu bili u mogućnosti prisustvovati redovnim aktivnostima, bit će odobren naknadni ispitni rok, dogovoreno je na današnjem sastanku rektora banjalučkog Univerziteta Stanka Stanića, prorektora Univerziteta i generalnog sekretara sa ovim studentima.
Naknadni ispitni rok bit će utvrđen na sljedećoj sjednici Proširenog kolegijuma i Senata Univerziteta u Banjoj Luci, saopšteno je iz banjalučkog Univerziteta.

Stanić je ovom prilikom izrazio žaljenje zbog trovanja studenata hranom i poželio svim studentima brz oporavak i uspješno uključivanje u nastavne, te slobodne aktivnosti.

U Kliničkom centru Banja Luka do 10. jula ukupno je hospitalizovano 25 studenata. Studenti su hospitalizovani u banjalučkoj Klinici za infektivne bolesti 7. jula zbog trovanja hranom.

Svi oboljeli studenti, koji se hrane u menzi banjalučkog Studentskog centra "Nikola Tesla", večerali su 5. jula makarone sa piletinom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: