{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Banja Luka: Kod tvrđave Kastel kružni tok

S
SRNA
17.2.2012. u 16:40
0
1
Banja Luka: Kod tvrđave Kastel kružni tok
0
Banja Luka: Kod tvrđave Kastel kružni tok
Banja Luka (Foto: Arhiv)
Problem saobraćajnog čvorišta kod tvrđave Kastel u Banjoj Luci mogao bi biti riješen kružnim tokom, a na osnovu prijedloga odluke o izradi Regulacionog plana za ovo čvorište koji je danas usvojen u Skupštini grada Banje Luke.
Komentarišući usvojeni plan, gradonačelnik Banje Luke Dragoljub Davidović rekao je novinarima da je današnja odluka usmjerena u pravcu rasterećenja saobraćaja kod tvrđave Kastel, i podsjetio da ovaj grad trenutno ima dvije kružne raskrsnice.

"S obzirom na dosadašnja pozitivna iskustva sa kružnim tokovima, opredijelili smo se da rješenja saobraćajnih problema, gdje god to fizički prostor dozvoljava, budu kružne raskrsnice", rekao je gradonačelnik koji očekuje da će kružni tok kod tvrđave Kastel biti izgrađen ove godine.

U okviru utvrđivanja dnevnog reda, odbornici opozicije zatražili su da se dnevni red dopuni tačkom o komunalnoj situaciji, osnosno informacijom o radu zimske službe tokom prethodnih dana, što je izazvalo žučnu raspravu.

Potpredsjednik Skupštine grada Banje Luke Zdravko Josipović najavi je da će pitanje rada zimske službe u Banjaluci biti razmatrano na narednoj sjednici Skupštine grada kao posebna tačka dnevnog reda.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: