BiH
5

Bajkersko vjenčanje u Trebinju uz turiranje motora i miris guma

SRNA
Bajkeri iz Gornjeg Milanovca, Violeta Vuković i Miljan Damjanović, večeras su u Trebinju, uz prisustvo više od hiljadu kolega, turiranje motora i miris guma, izgovorili sudbonosno "da" na nesvakidašnjem vjenčanju.
Foto: SRNA
Foto: SRNA

U kampu 15. moto-skupa bajkeri su napravili binu, postavili sto, a mladenci su praćeni aplauzima došli na motoru. Da ne bi odudarao od ostalih, i matičar Nebojša Ateljević se dovezao na dvotočkašu.

Foto: SRNA
Foto: SRNA

Jedan od kolega bajkera se našalio, pa je mladencima ruke vezao "lisicama" da se neko od njih, kako je rekao, ne bi predomislio.

Foto: SRNA
Foto: SRNA

Mladenci su rekli da su već odavno planirali da njihovo vjenčanje bude baš u Trebinju, jer je ovaj grad, u koji godinama dolaze, ostavio poseban utisak na njih iako su, kako kažu, bili svuda u svijetu.

"Svoje vjenčanje nikada nisam zamišljala u vjenčanici, već baš ovako i sada sam presrećna", rekla je mlada i dodala da je oduvijek željela da joj udaja bude nesvakidašnja, u čemu ju je podržao i muž Miljan.

Foto: SRNA
Foto: SRNA

Matičar je rekao da mu je ovo prvo vjenčanje bajkera i da su ovakva vjenčanja mnogo interesantnija od onih uobičajenih.

Mladenci su od Moto kluba TNT, organizatora skupa koji se održava ovog vikenda u Trebinju, na poklon dobili pečeno jagnje, a poklone im je uručio i gradonačelnika Slavko Vučurevića.

Foto: SRNA
Foto: SRNA

Nakon ceremonije vjenčanja bajkeri su organizovali defile ulicama grada.

U večernjim satima predviđen je koncert rock grupe "Divlje jagode".