BiH
4

Bajkeri u defileu ulicama Trebinja

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Više stotina bajkera na svojim moćnim dvotočkašima večeras su, uz zaglušujuću buku, prodefilovali ulicama Trebinja u okviru 13. moto-skupa.

Ovogodišnji dvodnevni Moto-skup koji je organizovao Moto-klub TNT Trebinje okupilo je hiljadu bajkera iz više zemalja svijeta i do sada je najmasovniji. Očekuje se da će bajkera narednih godina u Trebinju biti još više, jer je Moto-skup jedan od brendova grada.

Bajkeri, koji važe za neustrašive avanturiste, kažu da u Trebinje vole da dođu, jer je to grad predivne klime, gostoljubivih ljudi i dobre zabave. Oni ističu da ko jednom dođe u ovaj grad sigurno će se u njega stalno vraćati.

Okupljeni u krugu bivše kasarne, bajkeri svih starosnih dobi, su se zabavljali uz dobru hranu i pivo, a ove godine poseban ugođaj za njih je i koncert rok-grupe Atomsko sklonište.

Defileu ulicama prethodio je prijem predstavnika bajkera kod načelnika opštine Trebinje Dobroslava Ćuka koji je obećao da će ova lokalna zajednica i ubuduće izdvajati sredstva za ovu manifestaciju da bi bila što masovnija i uspješnija.

"Ovakva okupljanja su promocija grada na Trebišnjici i treba ih podržavati“, kaže Ćuk.