Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima jos jedna u zgradi RTV-a od 130 kg, tarik helic.
Ako nije vrisnula od bagera nece ni prilikom izmjestanja.
i kesa kondoma
Nema tu 500 kg.. Ova je teška 250 kila..
kad je osjetio da je zagrebao nesto prestao kopati, a on je trehno iz viljuskara hahaha
Jel to ona od braće Nermina Nikšića sa Pala?
Bacite je na Laktaše!
Ona je bomba 💥
Ovu dragu bombicu treba natovariti u civare i tako sa njom setati u Paradi ponosa koja se sprema u Seheru 👌
GAYarevo
ne radu bageri
Zato se ftv gubi nesto.
Nije teska 500 kg vec 250 kg!
Čudo pa je nisu na kamion i negdje u šumi izbacili..
TvojKrky, KAKAV BA RS, NEMA TOGA. JA SAM REKO GENOCIDNA TVOREVINA UZ POMOC DJIKANISTANA, HAJA NEK SE NE ZABORAVI. JEL TAKO? JEST
ma roknite je tu, svakako ta zgrada RTV-a sluzi za kradju tako da nece biti steta.
Tržni centar i ova bomba - efekti isti
Znaci, 70 godina pod tonama zemlje, bager lupao po njoj i nije eksplodirala a sad bi Solak radio predstavu i evakuisao Alipasino polje??? Dokle vise sranja njegovih. U Njemackoj se dnevno uklanja 2000 kg ovakvih bombi i nije se desila nijedna nesreca nikad. Upaljac na njoj nije radio ni kada je bacena nova a ne sada vijek poslije... Solaku je sve prilika za show!
@NijeLako U Njemackoj kad nadju ovo evakuacija je odmah 5 kilometara. Ona je sada najopasnija upravo zbog starosti i korozije sanse da drekne postoji ako postoji onda se osiguraj da nema mrtve glave. To sto ce par hiljada ljudi par sati morati negdje drugo nije problem kao da 1 osoba pogine od iste.
@NijeLako ali se i u njemackoj evakuisu stanovnici u krugu od 2-3 km. Skoro su evakuisane 3 Bolnice i 4 staracka doma u okrugu radi bombe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)