Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, vikend je, hebo sajber vajber, vidimo se u ponedjeljak, ko žurio vrat slomio
... al' sješćemo pa ćemo razmotriti... oplakah
Svi znamo koji zlotvori to rade - nabijte im ambasadora nogom u dupe, da odleti do Rajhstaga u Moskvi
Ovi izbori ako budu i 2% pravedni mi smo u napretku
Resetujte modem ako zaglavi 🙃
Isključi iz zida kad krenete kući😁
Ja što se ovaj čovjek bruka. Pojma nema o čemu priča, Ovaj čovjek ne zna raditi ni u Wordu, a i slanje E-maila mu je jako komplikovano, a Predsjednik CIK-a. Pa što ne šutiš, što se provaljuješ. Evo ja sjeo pa razmatram o čemu se radi i mislim da vama samo treba dosta para da dijelite i neće biti cyber napada.
Ja kad vidim ovoga na slici već vidim da su ga "virusi" odavno napali. Buraz ovaj pokra' boga oca!
Antivirus košta 12,5 miliona KM, kako jadno i ofirno.
Samo clanstvo u NATO paktu moze sprijeciti slijedecu agresiju Srbije i Putinista na Bosnu
Instalirati antivirus, ima trial avast
Jadna mu majka ko instalira Avast!
e moj jarane onda ti ocigledno ne znas kako se zastititi od napada..😂
"IT služba nas uvjerava da smo na stalnoj granici da nam probiju sistem zbog nedostatka sredstava i opreme koja nam treba pomoći da zaustavimo cyber napade" hahahaha. Ovo malo vrijeđa inteligenciju, al hajd u zemlji gdje je Foodil premijer i ovo je moguće. Hajmo, daj ljudima pare da ih ne "probije" 🙋😂
nema interneta nema problema.
Samo posijte kukuruz ceka nas velika glad sve ostalo je nebitno kukuruz = zlato
Prvi osumnjiceni HDZ BiH 🤣
Gasi svijetla I to je to. Nevjerovatno koliko smo losi u svim sferama zivota. Kako nece kada nas 25 god, handre jedni te isti.
Poslali im mail "molim da pobrišete sve podatke".
Dokaz nesposobnosti vlasti sve ove godine. U pojedinim kantonima ljudi jos posjeduju zdrastvene knjizice, toliko idemo naprijed s tehnologijom. Sta onda govoriti o napretku it zastite od obicnih dos napada. Bitno je uzet fotelje i tendere. Narod zna.