{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Argeta" pokrenula projekt "Sigurnost djece u saobraćaju"

F
7.9.2010. u 13:44
0
3
"Argeta" pokrenula projekt "Sigurnost djece u saobraćaju"
0
"Argeta" pokrenula projekt "Sigurnost djece u saobraćaju"
Kompanija "Argeta" pokrenula je jučer u Sarajevu i Istočnom Sarajevu realizaciju projekta "Argeta Junior Back to School - Sigurnost djece u saobraćaju“ koji ima za cilj edukacijom zaštititi najmlađe sugrađane od eventualnih nesreća.
Kako je na današnjoj konferenciji za medije u Sarajevu istaknula regionalna menadžerica za razvoj tržišta "Argete" Nataša Gaon, projekt će tokom septembra biti realiziran u šest bh. gradova - Sarajevu, Banjoj Luci, Tuzli, Bihaću, Zenici i Mostaru.

Akcija će se organizirati direktno na ulicama spomenutih gradova gdje će "Argeta patak" na pješačkim prelazima educirati djecu kako se pravilno ponašati u saobraćaju. Također su u tu svrhu koncipirani memori igrica i mini kviz.

Gaon je navela da prema trenutnim podacima na ulicama bh. gradova godišnje strada oko 700 djece, a da je u posljednjih pet godina taj broj iznosio 3.500 mališana.

Direktor sektora marketinga Delikatesni namazi i zamjenik generalnog direktora tog sektora Tomaž Arh govorio je o cilju te kompanije da bude marka broj jedan u Evropi u toj proizvodnoj kategoriji.

U tom cilju, naveo je, "Argeta" konstatno ulaže u razvoj novih linija i ambalaže te kvalitetan proizvodni proces.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: