Argeta Junior Play House edukativno-zabavni kutak za djecu

Klix.ba
18.12.2015. u 11:48
8
1
Argeta Junior Play House edukativno-zabavni kutak za djecu
8
Argeta Junior Play House edukativno-zabavni kutak za djecu
Jedan od najzanimljivih i najposjećenijih prostora namijenjenih djeci na Coca- Cola Sarajevo Holiday Marketu svakako je Argeta Junior Play House.
Igraonica Argeta Junior Play House zamišljena je kao edukativno-zabavni kutak za djecu, u kojem će tokom trajanja i ovogodišnjeg Marketa biti organizirani brojni zanimljivi sadržaji.

Posebna pažnja posvećena je raznoraznim edukativnim radionicama, pa tako djeca kroz igru i zabavu mogu naučiti kako se prave praznični ukrasi, kako nacrtati omiljene crtane junake, imaju priliku upoznati različite zanimljive profesije…

U igraonici najmlađi mogu uživati i u igri sa maskotama, nekoj od društvenih igara, gledanju crtanih filmova, te najljepšim bajkama svijeta, koje im svakodnevno čita sarajevski glumac Kemal Čebo.

Uz profesionalne odgajatelje i odgajateljice u toploj, drvenoj kućici površine od oko 50 kvadrata mališani mogu kvalitetno ispuniti svoje vrijeme, i to u periodu od 10 do 21 sat svaki dan trajanja 5. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Boravak djece u igraonici Argeta Junior Play House se ne naplaćuje i sponzorisan je od strane Argete Junior paštete, a sva djeca prilikom posjete igraonici na poklon dobijaju i po jednu Argeta Junior paštetu.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: