{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Argeta Junior Play House edukativno-zabavni kutak za djecu

18.12.2015. u 11:48
8
1
Argeta Junior Play House edukativno-zabavni kutak za djecu
8
Argeta Junior Play House edukativno-zabavni kutak za djecu
Jedan od najzanimljivih i najposjećenijih prostora namijenjenih djeci na Coca- Cola Sarajevo Holiday Marketu svakako je Argeta Junior Play House.
Igraonica Argeta Junior Play House zamišljena je kao edukativno-zabavni kutak za djecu, u kojem će tokom trajanja i ovogodišnjeg Marketa biti organizirani brojni zanimljivi sadržaji.

Posebna pažnja posvećena je raznoraznim edukativnim radionicama, pa tako djeca kroz igru i zabavu mogu naučiti kako se prave praznični ukrasi, kako nacrtati omiljene crtane junake, imaju priliku upoznati različite zanimljive profesije…

U igraonici najmlađi mogu uživati i u igri sa maskotama, nekoj od društvenih igara, gledanju crtanih filmova, te najljepšim bajkama svijeta, koje im svakodnevno čita sarajevski glumac Kemal Čebo.

Uz profesionalne odgajatelje i odgajateljice u toploj, drvenoj kućici površine od oko 50 kvadrata mališani mogu kvalitetno ispuniti svoje vrijeme, i to u periodu od 10 do 21 sat svaki dan trajanja 5. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Boravak djece u igraonici Argeta Junior Play House se ne naplaćuje i sponzorisan je od strane Argete Junior paštete, a sva djeca prilikom posjete igraonici na poklon dobijaju i po jednu Argeta Junior paštetu.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: