Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovim komentarima, stvarno covjek moze vidjeti koliko je BiH zaostala zemlja, puna olosa i kretena.
Nije Źena kriva,jezik joj kriv.Brz ko Raketa a kad sruśiś raketu onda boli raketu..😂
Đura će ti oprostiti što te tukao!
Ono sto je meni apsurd jeste da je upravo zena odgojila covjeka koji vrsi nasilje nad zenama.
Ili se sincina ogledao na babu/tatu?
Ma ja, uvijek su zene krive za sve, jel' da ?
meni se digo
Da ne bude zabune,muskarci koji tuku i zlostavljaju zene,nisu muskarci,vec najobicnije 3,14cke.A kao drugo,jako se malo govori o jednom drugom problemu,a to je nasilje zena prema muskarcima,koje bez sumnje postoji,a dosta je kompleksnije i vise je taboo-izirano,zbog ociglednih razloga,a zrtva trpi u najmanju ruku isti pritisak i bol.....Ovaj problem je stvaran,i zacudili biste se koliko cest.....Govorim o bracnim partnerima.
ima, ali i tu je opet slabost muskarca da prijavljuje nasilje nad sobom, sujeta proradi
@mirrorce Stavi se u njihovu kozu-kako bre da priznas da te zena zlostavlja?!I kako ne biti sujetan na tu temu,pogotovo na Balkanu?!To je automatski autonegiranje i ponistavanje samoga sebe kao muskarca,coveka,ljudskog bica....Jedini nacin borbe i hvatanja u kostac sa tim problemom je edukacija i rad na svesti populacije,s jedne,i rad na zakonskim propisima s druge strane.Oni koji propagiraju ravnopravnost polova mi nesto nisu aktivni na ovakvim temama?
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
danas je dan drzavnosti...ode mi zena veceras na muziku u kafanu...nadam se da me nece opet prebit...kad se pijana ujutro vrati...
@vlado.nine. samo da mi ne uleti s onim hasimom...ne gine mi ortopedija i mksilofacijalna Jopet....
Ona verbalno i djelima, a on sakama siluje... Nema obostranog postovanja kod nas, nazalost kad je prebije covjek ne moze dokazati da ga je isprovocirala (godinama). Naravno ne treba zensko udarati ali ima ljudi koji trpe toliko da samo puknu nakon godina maltretiranja. U razvijenim zemljama imas koliko hoces slucajeva gdje musko prijavi zenu ubog verbalnog matretiranja i tretira se skoro isto kao i kad muz prebije zenu. Kod nas bi ti se odmah nasmijala osoba kojoj bi to rekao.
svaki vid nasilja je nedopustiv, to samo dokazuje slabost partnera i nista vise
@TheGrande o tome ces moci tek da pricas kada to dozivis !!!!
@TheGrande ima itekako vraže mali !