Komentari (374)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nije odgovarao za Oluju i za Jasenovac. Hajmo klati Bošnjake! Srpska mudrost i opravdanje za ubijanje nedužnih.
https://youtu.be/W_7j64k-XR4
@Hidajet Čuj balijskih govana pate jer je VRS bila humana prema Hrvatima oko Banja Luke dok su ih poturice ubijale. Pa di ste vi bili nego u Ustašama? Najgore ustaške jedinice su bile iz istočne Bosne i veličanstvena VRS je toga bila svjesna. Srbi su se svetili i osvetili, pozdrav Srbima od Hrvata
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Narod koji zatvara oči nad sudskim presudama, negira genocid i tvrdi kako hodaju uzdignutog čela. Narod čiji bivši predsjednik javno prizna da je pisao pismo putinu i molio ga da stavi veto u UN-u na donošenje rezolucije o genocidu...... Jadan je to narod. Ako je stavio veto, ne poništava činjenicu da ste genocid počinili, o čemu cijeli napredan svijet govori. Bolesnici, mitomanski bolesnici.
Žali bože žrtava, a meni mnogo drago što jedna ovakva osoba predstavlja Srbe i Srbiju, te što je i ona kao i Vučko projekat močnih stranih službi da se konačno prizna Kosovo, dok to moraju gledati ponosni Srbi i Pravoslavno svestenstvo. Džindić se pokušao promjeniti i zaboraviti svoju ulogu pa to plati glavom, jer strane sile ne opraštaju prevaru kod onih koje dovedu na vlast. Realno, sve ovo je tužno, a u praksi se samo vraćamo u 1914 godinu
Treba ovog antu predat na sud zbog negiranja genocida pa da se malo opameti.
Najpametnije je da covjek nista ne napise. ALi kad vec pisem: Bilo - ne ponovilo se!
Šta god da je motiv za zločin (oduzimanje zemljišta, nacionalna sigurnost, teritorijalni integritet, itd.) ako počinioci počine djelo s namjerom da unište grupu, čak i dio grupe, TO JE GENOCID!! To je i sud dokazao i tačka!!!
Kažem vam ja, srbi su svi četnici, i sve su to ista govna. A balije opet ne vjeruju i čekaju red za klanje.
ja mislim da pariz nije glavni grad francuske i mislim da hvar nije ostrvo. ------ koja glupaca . nije genocid umjetniska slika da ti imas misljenje je li lijepa ili ne . genocid je cinjenica i fakt i oko toga nema davanja misljenja kravo bezobrazna. da smo drzava i da imamo vlast momentalno bi dobila poziv za sud i bio bi zabranjen ulazak u sve zemlje svijeta. hajde reci da nije bio genocid nad jevrejima ako smijes droljo.
@skywalker14 Ako ti može nemusliman odgovoriti na pitanje broj 2: jeste. Za fizičko istrebljenje je sasvim dovoljno ubiti muškarce ili ubiti žene, što je razumljivo svakom ko je završio makar osnovnu školu.
Balasevic” Dno dna”
Pedercina
Kakav lik mora da bude GAD i BESKICMENJAK da ovako nesto izjavi...sta reci samo FUJ!!!!!
Pravosnažne presude tri različita suda i to dva u Haagu (ICTY i Sud pravde) i Sud BiH kažu drugačije. Ostaje jednostavan izbor između pravosnažnih presuda tih institucija i mišljenja ove žene. Btw moja nena misli isto da jeste bio, pa eto da se i njeno mišljenje uzme u obzir.
lazi su cesto spasavale srpski narod,to je u njihovoj istoriji zapisano,samo sto ovaj put oni ne pisu istoriju
@skywalker14 narod koji je pobijen nije onaj koji je jurisao nego onaj koji se predao ,zarobljen,skinut sa autobusa,to su ubijeni ljudi,znaci nenaoruzani pa cak i ako su vojnoici bili nenaoruzani oni se zarobljeni ne ubijaju.To je odgovor na tvoje prvo i drugo pitanje,a sto se tice demilitarizacije pa oruzje UN oduzeli i narod ga dobrovoljno predavao kanadskom bataljonu srecan sto eto kao bice zasticeni
@skywalker14 Linkove tvoje ili bilo cije necu citati a sto se tice znanja sta se tamo desavalo ako si bio tamo dajem ti za pravo da znas sta se desavalo a ja sam bio tamo ,ja sam tamo rodjen zivio odrastao bio u ratu i zivim tamo i sada,dajem sebi za pravo da znam sta je tamo bilo,a sto se tice linkova i supljih prica danas svako moze kreirati link i pricu,jedno ti kazem ne znam ko si i sta si niti me interesuje,ali ako se igras linkova pogledaj one iz Haga,ja ih ne gledam ti bi trebao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto to ti se dogodi kad pederi i lezbejke dodju na vlast
koga boli k...c sta ti smatras kujo nedohebana
Ovu psihijatru treba poslati
Ona je on.