Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo i ovi su dobro pozurili da ovu vijest skinu sa prve strane..
Moglo je poginuti stotine ljudi... Radi se o dvostrukim arsinima i demonstraciji bosnjacke moci. Pitanje je samo kakva bi kazna bila da je neki Ante to isto uradio u nekom sarajevskom trznom centru... Dobio bi 40 godina i svi bi mediji mjesecima non stop brujali samo o tome...
pa jel vas stid imalo m.a.m.u. vam korumpiranu??!!!!!!
Amerika je tu zakon. Dvije tri doživotne, priznaš krivicu smanje ti na jednu doživotnu i vozdra ba :D Ovako SRAMOTA!
Ajmo Bosanci reagirajte, dosta su nas Bošnjaci i islamisti zajebavali... Ganić ih je doveo mamu mu srbijansku...
ovo je lijep podsticaj mladim generacijama kojima su dostupni pred-pristupni fondovi islamistickih grupa sirom svijeta na akciju. hrvati naravno odseljavaju sami, nisu tu bosnjaci nikada krivi - ne bi oni ni mrava zgazili !!
Pa definitivno ova drzava nema buducnost, postavis eksploziv , ubijes covjeka i dobijes dvije godine.Sramota. Uzas. Pa taj terorizam je zasluzio bar 20 godina, a umjesto da kao u Saudijskoj Arabiji za takav cin pocinilac dobije 100 godina , mi teroristima dajemo krila.
pa mamu vam korumpiranu ebem svima, kakav sporazum sa teroristickim qovnetom... klasični terorizam, vehabija postavi bombu na javnom mjestu i \"srecom\" samo jedna osoba pogine i vi mu date 2 godine pa svima vam sve ebem vehabijsko terorističko pa treba mu dozivotnu robiju dati pa nek u zatvoru od sapuna pravi eksplozivne naprave