Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast roditeljima kad ovoliko sabura imaju, ja bih se vec i privikao na zeničku klimu i toplinu KPZ
Optužnica je trebala obuhvatiti Benjamina Bejtovića, vlasnika sporne ordinacije. Ali ovim roditeljima skidam kapu, bez ijedne politizacije slučaja, bez laži, kleveta, skandala i predstava za javnost. Porodica Memić treba da nauči kako se bori za svoje dijete.
Gospodo novinari nije ONA preminula ONA je ubijena u zuboj ordinaciji poliklinike bejtovic zbog novca i pohlepe doktora. Djevojcica je svojim nogama usla u tu ustanovu na bezazlenu operaciju a ubice u bijelom su ucinile da ostatak poznatog dogadjaja. Predugo se skrivaju kriminalci u bijelim mantilima. Zna se ko je operiso, gdje je to cinio ko je bio sve se zna a ceka se vise od dvije godine da se podigne optuznica i da ubistvo djevojcice dobije sudski epilog.
Apsolutna podrska tuzilastvu sa zeljom da se podastru valjani dokazi,svi krivci kada se dokaze krivica adekvatno kazne za smrt malene djevojcice ali apsolutno bi trebalo iskljuciti sve moguce komentare jer ovakav pritisak javnosti ne vodi nicem dobrom.Nazaloat na komentare se prelila politika i to nije dobro.
U privatnoj ordinaciji nisu imali dozvolu da daju anesteziju,nemaju ni anesteziologa...bahato su postupili i malecka Džena se nije nažalost probudila
Koje tuzilastvo? Srbo-ce..nichko?
Kako su ovi juzeri luzeri
Predugo se čekalo,treba ih oštro osuditi,za nemar ,nestručnost,bahatost...malecka Gadžun je to životom platila.
Treba ,,stručnjacima,, dati do znanja da nemogu se igrati kako hoće sa ljudskim životima.Utvrditi odgovornost i oodgovarati za ubistvo i adekvatno kazniti na dugogodišnji zatvor.
Kakvo smo to društvo postali da je postalo čak i za ovakva djela bitno iz koje partije krivci dolaze? Pa da mi je brat rođeni..
Ovoj porodici skidam kapu, bez ijedne laži, politizacije slučaja, predstave za javnost, kleveti i lažnih optužbi se bore, i nemaju izmanipulisanu i politički nahuškanu rulju iza sebe, pa nisu nikom ni interestantni, ali se bore. Porodica Memić treba da nauči od ove porodice, kako se bori za svoje dijete.
I Memic je u pozitivnom soku,boj te se Allaha a svako ko je namjerno zlodjela cinio treba sa odgovara pred licem pravde,od portira do komandira!
Vlasnik ordinacije mora obezbjediti tehničke uslove za rad.Komisija koja je pustila u rad ordinaciju mora napraviti zapisnik da bi ordinacija uopšte dobila rješenje za rad.Inspekcija mora vršiti nadzor i periodično provjeravati uslove za rad.Itd.Milion propusta.
Pravila ne vrijede za Bejtovića jer je on Osnivač, te sjedi u glavnom odboru/predsjedništvu Naše Stranke. Naći će se već izgovor u stilu "što niste pazili, njegov je samo ključ"
Morate shvatiti da vlasnik nije duzan odgovarati za ovo, nego inspekcija koja je pustila u rad njegovu kliniku nakon provjere, pogotovo ako covjek nije doktor. Jbg znam da bi volili da neko sa parama ode u zatvor, znam da to bisnju najvise lozi, i ima mokre snove o tome, ali covjek nije kriv.
sve te majmune u zatvor!!!
Ordinacija nije imala odgovarajuću opremu, a vlasnik nije optužen???
Zanima me Samo zasto Memic ne podrzava Roditelje Dzane Gadzun nije valjda da se porodao Strankama !
Pa kcerka mu sa gimnazijom kroji zakone KS.
Nema ko da stiti SDA bagru i odmah optuznice idu