{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


American Music Awards 2002 – Eminem najveći pobjednik

15.1.2003. u 00:42
0
1
American Music Awards 2002 – Eminem najveći pobjednik
0
American Music Awards 2002 – Eminem najveći pobjednik
Eminem je bio najveći pobjednik na ovogodišnjoj ceremoniji dodjele American Music Awards 2002 u Los Angelesu, iako se uopće nije ni pojavio. Osvojio je nagrade u sve četiri kategorije za koje je bio nominovan. Eminem je osvojio nagrade za najbolji hip hop i najbolji r  album (The Eminem Show) i za najboljeg muškog pop-rock i r  umjetnika. Ashanti je osvojila dvije nagrade: za najboljeg novog hip-hop/r  umjetnika i za najboljeg novog pop umjetnika.
Voditelji ceremonije su bili porodica Osbourne: Ozzy, Sharon, Jack i Kelly. Pri najavi su svi toliko psovali da ih vjerovatno pola televizijskih gledatelja nije razumjelo zbog cenzure.

Creed je proglašen najboljim rock bendom, a Dixie Chicks su osvojile nagradu za najbolji country bend i album (Home). Mary J Blige, koja se također nije pojavila, proglašena je najboljim ženskim hip-hop umjetnikom, a Outkast je najbolja hip-hop grupa. Sheryl Crow je najbolja ženska pop-rock umjetnica.

Na ceremoniji su nastupale Christina Aguilera i Shania Twain. Komičar David Spade je Aguileru najavio sljedećim riječima: "Prvi put obučena u javnosti, Christina Aguilera!"

american music awards – official site

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: