|

Amel Mekić se priključio stranci Narod i pravda: Napravit ćemo velike promjene u KS

Amel Mekić se priključio stranci Narod i pravda: Napravit ćemo velike promjene u KS
131
Klix.ba
22.3.2018. u 19:23
227
komentara
131

dijeljenja
Amel Mekić se priključio stranci Narod i pravda: Napravit ćemo velike promjene u KS Foto: H. M./Klix.ba
Bivši član Stranke demokratske akcije i nezavisni kandidat u Skupštini Kantona Sarajevo Amel Mekić priključio se stranci Narod i pravda Elmedina Konakovića. Uoči skupa podrške osnivanju ovog političkog subjekta, Mekić je kazao da će ova stranka, ukoliko dobije podršku građana, napraviti velike stvari u Kantonu Sarajevo.
"Ja sam ovdje isključivo zbog naroda, pravde, ekonomije i progresa. Tri godine sam zastupnik u Skupštini KS i vidio kako se procesi odvijaju i koje su to nove snage koje mogu napraviti reforme za dobrobit naroda. Moj razum kaže da je to ova ekipa oko koje smo se zajedno okupili, a koja će u skorijoj budućnosti, ako dobije podršku, napraviti velike stvari u KS", kazao je Mekić za Klix.ba.

Istakao je da je krajnje vrijeme za radikalne promjene te da se zbog toga nada da će građani prepoznati kvalitet političkog subjekta na čelu s Konakovićem.

"Važno je da ovaj politički koncept zaživi. Znamo da može biti puno bolje i nadam se da će to građani prepoznati i da će nam ukazati povjerenje kako bismo bili većina koja će donositi važne odluke", rekao je Mekić.
Prijavi grešku


Komentari (227)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...