Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce Turkovic i Dzaferovic? Ne mogu mu nista, i on to zna. Dodick ga je postavio. I kroz ovo se pokazuje sav jad i bijeda bosnjacke politike. Najveci domet je pisanje prosvjednih nota.
Vjeće ministara nije proglasilo dan žalosti u BiH, tako da su instrukcije ministrice Turković njen lični zahtjev, na koji su se mnogi oglušili. Ovdje nema nikakve odgovornosti takva nam je država, privatni instrukcije se ne moraju poštovati.
Evo Sefik sve trci on je tu samo da cuva stolicu da se Bakir moze ponovo kandidovati i nista drugo- fikus.
Vlaški retardinjo dobio priliku da se pojavi!
Odmah smjeniti č-ničko kopile !
I u Rimu nema zastave, javljaju BH gradjani koji zive tamo.....
Džaba se pjenite.. Koja ba država, uozbiljite se! I oni se postavljaju po nacionalnom ključu i za ovo je dobio jasnu direktivu od onih koji su ga postavili tako da bisera ne laprdaj bezze. Bolje idi pojedi nešto, nisi odavno.
Sad ce ga turkovicka prozvakat
zasto politicare zovete gospodja ili gospodin daleko daleko daleko su oni od te titule
Ma ne mozes ti sa ovim srbima , bolesna govna ... nema tu napredka ...
Sad će Marko Milisav, ambasador BiH u Kanadi reći da je taj dan zastava bila na pranju, i to baš taj dan i da nisu imali drugu da je postave umjesto nje, eh ko vas ne zna..
Kako čujemo, ni u Rimu nije spuštena zastava....
prebacit ga u rs nek ga oni placaju i postave ko ambasadora rs-a u dulenama
Ovo je nista. Vozac nase ambasade sa Pala je u Crnoj Gori pred istek mandata uzeo kredit gdje mu je ambasada bila garant. Sad ambasada vraca kredit i nikom nista. On dolazi na posao svaki peti dan. Nagradili ste uposlenika ambasade sa poslom u Ljubljani i platom od 4 milje, a ona ukrala 30000KM iz blagajne ministarstva. Sto se o tome suti. Svaki dan vam neki uposlenik skine blinkere sa skode i ugradi sebi na auto. Sto se ne prijavi policiji???
Ne moze ministrica nista jer svako krdo u BiH ima svog zastitnika a taj ambasador kao i drugi, postavljen je talom vodja krda.
SMRAD sa dobrom platom koji ne radi svoj posao! Tako je kad dodjes preko STELE!
po plati...po plati...samo ga po plati...ionako zive vrlo ugodno