Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo isto zabrinuti zbog situacije u SAD-u. Demokratske prava se negiraju, ljudi se otpuštaju zbog toga što su protiv genocida u Gazi. Ozbiljna je prijetnja građanskim ratom zbog bodljikave žice u Teksasu. Molio bih američke političare da malo sjednu i porade na tome, naše strpljenje je na izmaku.
Da ne bude zabune, podržavam ovo što je rekao.
Sto nam amerikanci ne vrate malo povjerenja u njihovu dusebriznost izgradnjom kakvih fabrika u industrijsku zonu Mostara gdje smo radili za Boeing.Jeftina smo radna snaga i sposobna,sta je problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj kobajagi pametan?
Sve sto je SDA radila godinama, ovi uhljupi su preuzeli kao matrix djelovanja, ako ne I gore. Al neka, nek je moj pa tamam bilo I gore, bošnjina kratkovidnost je za ozbiljnijeg proucavanja.
Sve oni sebi štimaju, nedo bog da je barem zarez u nekom zakonu za dobrobit drustva. Samo ulica, I to sve zatjerat u tri ljepe
Čemu služe sva ova vijeća ako će se Amerikanci ama baš u sve miješati i nametati odluke? Svaki dan sve dalje od ikakve funkcionalnosti u BiH, pa ovo je gore nego podrška koju su davali Miloševiću na početku rata
Boze sačuvaj
Oko nas se svi naoruzavaju ,svi se spremaju za nesto! Nesto se desava?Samo Bosnjo ispija kafe i tabiri ''ne jedinstveno bosnjacko politikanstvo''. Kazu mu mirno spavaj bosnjo i ne sikiraj. Nadam se da ima pametni glava da vide sta se desava i motre i ne spavaju i da su spemni za nedaj boze jer oni sto su nas istrebljivali tri put su spremni i za cetvrti put! Probudite se, ne spavajte i kamen je budan.
Ovo je onaj sto ga i Covic i Dodik samaraju, a on kao malo zaprijeti prsticem. Plasim se da odluka o kupovini helikoptera nije ukljucila i treci. Ili barem gas u ruke bijelog andjela.
Nista gore od trojke se nije pojavilo u BiH.
Ovo Amerikanci tek skontali da bi naši državi ime promijenili samo da se uzme koji dinar od toga.Trojka nije legitiman predstavnik naroda
Tako vam je kad ste nametnuli nesposobnu TROJKU na celu sa NASTAVNIKOM FIZICKOG.
Pozdrav za izdajice i poltrone! Pozdrav za amerikance i eu koji ovo sve podrzavaju i nagradjivaju!
I ova Americka Ambasada postala SDA bot
Korak naprijed a nazad dva.
Kada ste god vi bili zabrinuti i uvodili demokratiju mi smo ga po…….!
Nesekirajte se, biće to uredu.