{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Alternativa mazut iz brodske Rafinerije

F
FENA
8.1.2009. u 14:41
0
12
Alternativa mazut iz brodske Rafinerije
0
Alternativa mazut iz brodske Rafinerije
Premijer Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Vlada rezervisala određene količine mazuta u brodskoj Rafineriji nafte koje će biti dostavljene lokalnim zajednicama kao alternativa umjesto gasa.
Problemi sa grijanjem usljed nestašice gasa prisutni su u Istočnom Sarajevu, Zvorniku i Milićima, a Dodik smatra da će nadležnim organima trebati dvadesetak dana da stvore alternativna rješenja za grijanje.

On smatra da je to i prilika da se sagleda na koji način u narednoj godini riješiti ovo pitanje kako u budućnosti ne bi dolazilo do sličnih problema.

Premijer je novinarima u Banjoj Luci potvrdio i da je jutros održan sastanak štaba Republičke uprave civilne zaštite kako bi se razmotrilo na koji način se ubuduće taj problem može prevazići.

Govoreći o prestanku rada Fabrike glinice ''Birač" usljed prekida isporuke prirodnog gasa iz Rusije, Dodik je naveo da to preduzeće ima mogućnost da značajan dio proizvodnje prebaci na mazut i da se danas radi na procjeni kako da se ovom privrednom subjektu pomogne.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: