{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Alkalaj primio u oproštajnu posjetu Michaela Neumayra

S
24.1.2008. u 18:21
0
0
Alkalaj primio u oproštajnu posjetu Michaela Neumayra
0
Alkalaj primio u oproštajnu posjetu Michaela Neumayra
Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Sven Alkalaj primio je 24. siječnja 2008. godine u oproštajnu posjetu člana Odbora direktora Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i direktora za Bosnu i Hercegovinu, Austriju, Cipar, Izrael, Kazahstan i Maltu Michaela Neumayra.
Michael Neumayr je ovom prigodom zahvalio na suradnji sa nadležnim državnim institucijama, te istakao da je Bosna i Hercegovina postigla značajne uspjehe na gospodarskom planu, ali da je za njihovu održivost potrebno učiniti dodatne napore koji podrazumijevaju ubrzanje procesa privatizacije i potporu stranim investicijama.

Ministar Alkalaj je upoznao Michaela Neumayra sa aktualnom političkom i gospodarskom situacijom u zemlji, aktivnostima na ispunjenju uvjeta za potpisivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju pri čemu je neophodna potpora Europske Unije. Alkalaj je izrazio zadovoljstvo Strategijom EBRD za period 2008-2011, sa posebnim osvrtom na prioritete poput infrastrukture, finansijskog sektora i domena poduzetništva.

Ministar Alkalaj je zaželio Michaelu Neumayru mnogo uspjeha u novim profesionalnim izazovima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: