{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Aktuelna vlast nema jasnu viziju razvoja Novog Sarajeva

F
17.7.2008. u 12:24
0
0
Aktuelna vlast nema jasnu viziju razvoja Novog Sarajeva
0
Aktuelna vlast nema jasnu viziju razvoja Novog Sarajeva
"Smatramo neprimjerenim i osuđujemo plansku zloupotrebu sredstava poreznih obaveznika pred lokalne izbore u našoj zemlji od strane aktuelne vlasti, a radi vlastite promocije", stoji u priopćenju Općinskog povjerenstva Novo Sarajevo Narodne stranke Radom za boljitak.
Dok većina građana živi na rubu egzistencije i dok je Sarajevo u prometnom kaosu na paklenim vrućinama, načelnik općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo financira vjerske aktivnosti na području druge Općine - manifestacija "Dani Ajvatovice", navodi se u priopćenju.

Ovim činom aktualna vlast pokazuje da nema jasnu koncepciju razvoja općine, niti joj je to u prvome planu. Ovakve i slične aktivnosti imaju za cilj vlastitu promociju u predizbornoj kampanji i dodvoravnje biračim an vrlo perfidan način, tvrdi se u priopćenju.

"Smatramo da ovaj potez šalje jednu nadasve negativnu poruku, pogotovo što je općina Novo Sarajevo multietnična i ima najmanje izmijenjenu prijeratnu demografsku sliku stanovništva", ističe povjerenik Narodne stranke Radom za boljitak za općinu Novo Sarajevo Amir Arnautović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: