{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Aktuelna vlast nema jasnu viziju razvoja Novog Sarajeva

F
17.7.2008. u 12:24
0
0
Aktuelna vlast nema jasnu viziju razvoja Novog Sarajeva
0
Aktuelna vlast nema jasnu viziju razvoja Novog Sarajeva
"Smatramo neprimjerenim i osuđujemo plansku zloupotrebu sredstava poreznih obaveznika pred lokalne izbore u našoj zemlji od strane aktuelne vlasti, a radi vlastite promocije", stoji u priopćenju Općinskog povjerenstva Novo Sarajevo Narodne stranke Radom za boljitak.
Dok većina građana živi na rubu egzistencije i dok je Sarajevo u prometnom kaosu na paklenim vrućinama, načelnik općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo financira vjerske aktivnosti na području druge Općine - manifestacija "Dani Ajvatovice", navodi se u priopćenju.

Ovim činom aktualna vlast pokazuje da nema jasnu koncepciju razvoja općine, niti joj je to u prvome planu. Ovakve i slične aktivnosti imaju za cilj vlastitu promociju u predizbornoj kampanji i dodvoravnje biračim an vrlo perfidan način, tvrdi se u priopćenju.

"Smatramo da ovaj potez šalje jednu nadasve negativnu poruku, pogotovo što je općina Novo Sarajevo multietnična i ima najmanje izmijenjenu prijeratnu demografsku sliku stanovništva", ističe povjerenik Narodne stranke Radom za boljitak za općinu Novo Sarajevo Amir Arnautović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li izaći na oktobarske izbore?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: