Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka öast! doći će jednom i dan kada ćemo poštovati i vrijednovati život životinja... ako ne, bolje da nas nema kao species!
Sro vise upoznajem ljude, sve vise volim zivotinje, najbolje bi bilo da nismo nikad ni evoluirali jer cemo ovu planetu kad tad unistiti.
@POP važno je da ti sebe toliko cijeniš da pojedeš hiljade leševa životinja tokom svog života.... ti si indirektni ubica... nemoj ti pričati o psima i djeci...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
I koke nosilje koje nose konzumna jaja koja konzumira većina BiH populacije, takođe cijeli život provedu u kavezu i isto tako izlaze samo kada je vrijeme za klanje.
toliki psi po kucama, u par kvadrata, vide svjetlo dana jednom dnevno, i to im je kao uredu. licemjeri
U Sarajevu ne postoje zaštitnici životinja. Sve su to zaštitnici pasa lutalica koji rade za Dogs Trust udruženje. Činčile i krzno su paravan, cilj je spriječiti promjenu zakona i eutanaziju pasa lutalica nakon 15 dana u azilu. Lukavi su to i perfidni tipovi. Inače, novac treba usmjeriti u zaštitu stvarno ugroženih životinjskih vrsta koje pred nestajanjem, a ne beskorisnih, opasnih pasa lutalica!
svo ti psecoljupci dobre pare mlate za to! Ovdje protestvuju fol zao im zivotinja, liemjeri najobicniji!
Vidi im odjela,garant vlaska posla
Mrs u indiju i cuvajte krave.. Jb vas zivotinje svaki dan cujes ubijen zapaljen sletio u rijeku ovo ono a oni se digli za zivotinjama. Sve bi ja vama ove kerove sa ulice u kuce i stanove pa se brinite o njima ko vam brani!!!!
Sve vise sumnjam u dobronamjernost ovih organizacija , cini mi se da su tu radi novca .
hebem ti udruge za zaštitu životinja, a narodne kuhinje se zatvaraju...
KAd ce tvoj maloumni mozak shvatiti da kuhinje nemaju veze sa zastitom zivotinja?! Ovdje je prica o nekoj drugoj stvari, o mucenju zivotinja i patnji istih. Kakve veze narodna kuhinja ima s ovim, OCA ti?
@Japanska jabuka ne kači se sa mnom japanac baciću ti atomsku
ono nemaju saosjecanja za ljude a i zivotinjama da ne govorimo
Joj kako sam alergican na ove, de ba idite u EU pa njih maltretirajte kako se ponasaju prema izbjeglicama, to je pravi problem Ovdje kod nas ima ovoliko pasa jer ih mi jedini hranimo i pazimo u regionu, Bosnjaci su uvjek pazili i hranili zivotinje takav nam je odgoj... A ovi lafo kao glume neke moralce jer mi koljemo ovce i iskoristimo sve od ovce, u cemu je problem? nacin kako koljemo je bolji od Evropskog odnosno idustriskog
"bošnjaci su uvijek pazili i hranili životinje takav nam je odgoj".... ali u qurcu....
@CheshireCat Sudeci po vulgarnosti i stavu ocigledno nisi odgojen kao Bosnjak tako da to puno govori o tvom stavu
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ovakvi najmanje saosjecanja imaju sa ljudima. jebe se njima sto je 100.000 napustilo bosnu i sto je 3x vise bez posla. potpuno su operisani od toga da smo najkorumpiranija i najsiromasnija zemlja u evropi. pa mi smo na dobrom putu da uskoro imamo gladnu djecu na ulicama. bas smo poremecen narod. bitno je protestvovati za spas cincila kojih u bosni i nema, a ko jebe djecu, zdravrstvo, skolstvo, nezaposlenost....itd...
a zašto, po tebi, jedno isključuje drugo? eto, kao, može se imati samo sažaljenje ili prema ljudima ili prema životinjama.... koje to advokate životinje imaju i ko se za njih zalaže.... ubijanje životinja je najveći holokaust i genocid ikada na planeti, ali vi se samo pravite ludi, pa se čudite zašto se ljudi međusobno ubijaju
@odiol otkud ti znaš da nemaju saželjenje prema ljudima? zašto misliš da jedno isključuje drugo? ako je ok ubiti životinje, ok je ubiti i ljude...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo malogradjanke nose krzno.
neki dan sam u gradu vidjela jednu "gospođu"... upek'o plus žešći, a ona obukla neki bunda-prsluk... kontam, kako li njoj teško pada ljeto!
@CheshireCat Al se ta usafunjala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravda za LAKTAŠKOG MEDU!