Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ovi protesti za životinje ili pedere ili neka prava, su ustvari od osoba koji su uposleni u tim nekim agencijama i organizacijama. Ove organizacije dobro plaćaju, boli briga našeg čovjeka za bilo šta. Samo da hoće kakva organizacija za ovo smeće što se baca po prirodi, i da se neki žestok zakon uvede za odlaganje otpada u korito rijeke i po livadama i kraj puta.
Nebitno da li se plaćaju ili ne, neko mora skrenuti pažnju na to da nije u redu ubijati životinje radi krzna. A narvno da je i priopritet riješiti odlaganje smeća u prirodu.
Hahaha a majko mila raznih debila a garant su otisli na cevape posle
Pa i da jesu. Svi moraju jesti. Kakve to ima veze?
fejsbuk je droga.
Bez veze, ko nosi krzno nosiće ga, ako se ne uzgoji u BiH, uvozićemo ga iz Rusije. Kao da bi zabrana uzgoja životinja u prehrambene svrhe pretvorila sve u vegetarijance? I kako sad ovi aktivisti misle da je loše ubiti životinju da se obučeš, a valjda nije loše ubiti je za hranu.
Smiješno je i žalosno koliko su ljudi ovdje netolerantni i primitivni. Ne možeš ni protestovati i boriti se za nešto što je ispravno a da te balkanikus primitivus ne gađa drvljem i kamenjem.
Što je njima dosadno u životu.
ovo neko da jebe ne bi protestirale
i seks je poskupio.
spletka po receptu.
nikad nisam ni čula za ovu "Koaliciju za krzno", niti da će biti nekih akcija!
Poslije ce vjerovatno na cevape...koje licemjerje.
Zabrana uzgoja zivotinja radi krzna, kakve veze sto ce na cevape?
@WilliamCostigan pa kakve nema...mislis da se krzno od krave, ovce, koze baca?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)