{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Akademija scenskih umjetnosti nova članica Virtualne biblioteke BiH

S
3.2.2010. u 16:22
0
1
Akademija scenskih umjetnosti nova članica Virtualne biblioteke BiH
0
Akademija scenskih umjetnosti nova članica Virtualne biblioteke BiH
U Sarajevu je 3. februara 2010. godine u prostorijama Akademije scenskih umjetnosti dr. Ismet Ovčina, direktor Nacionalne i univerzitetske biblioteke Bosne i Hercegovine sa dekanom ove akademije prof. Zijadom Mehićem, potpisao Ugovor o punopravnom članstvu Dokumentacionog centra Akademije u bibliotečko-informacionom sistemu COBISS.BH.
Potpisivanju ugovora su prisustvovali i Nevenka Hajdarović, rukovodilac ViBBiH centra, te Habiba Dervišbegović, sekretar i Jasna Lipa, bibliotekar Akademije scenskih umjetnosti.

Na ovaj način, Dokumentacioni centar Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu postao je ravnopravni član jedinstvenog bibliotečko-informacionog sistema COBISS.BH i Viritualne biblioteke Bosne i Hercegovine.

Aktivnostima na osavremenjivanju rada Dokumentacionog centra na platformi COBISS ubrzat će se njegova transformacija u moderan kulturno-umjetnički i informacioni centar, čime će se postići racionalnost u poslovanju, a informacije o građi postat će dostupne on line svim zainteresiranim korisnicima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: