{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Akademija scenskih umjetnosti nova članica Virtualne biblioteke BiH

S
3.2.2010. u 16:22
0
1
Akademija scenskih umjetnosti nova članica Virtualne biblioteke BiH
0
Akademija scenskih umjetnosti nova članica Virtualne biblioteke BiH
U Sarajevu je 3. februara 2010. godine u prostorijama Akademije scenskih umjetnosti dr. Ismet Ovčina, direktor Nacionalne i univerzitetske biblioteke Bosne i Hercegovine sa dekanom ove akademije prof. Zijadom Mehićem, potpisao Ugovor o punopravnom članstvu Dokumentacionog centra Akademije u bibliotečko-informacionom sistemu COBISS.BH.
Potpisivanju ugovora su prisustvovali i Nevenka Hajdarović, rukovodilac ViBBiH centra, te Habiba Dervišbegović, sekretar i Jasna Lipa, bibliotekar Akademije scenskih umjetnosti.

Na ovaj način, Dokumentacioni centar Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu postao je ravnopravni član jedinstvenog bibliotečko-informacionog sistema COBISS.BH i Viritualne biblioteke Bosne i Hercegovine.

Aktivnostima na osavremenjivanju rada Dokumentacionog centra na platformi COBISS ubrzat će se njegova transformacija u moderan kulturno-umjetnički i informacioni centar, čime će se postići racionalnost u poslovanju, a informacije o građi postat će dostupne on line svim zainteresiranim korisnicima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: