{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ajanović: Silajdžićevo kukanje vrijeđa inteligenciju građana

F
29.1.2008. u 13:11
0
0
Ajanović: Silajdžićevo kukanje vrijeđa inteligenciju građana
0
Ajanović: Silajdžićevo kukanje vrijeđa inteligenciju građana
"Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović smatra da je izjava Harisa Silajdžića u emisiji Federalne televizije "60 minuta" od 28. januara kako nema nikakve imovine i da živi u stanu od 48 kvadrata grubo vrijeđanje penzionera, demobilisanih boraca, nezaposlenih i svih drugih građana koji trpe teške ekonomske i socijalne posljedice političkog djelovanja i Silajdžića i njegovih ministara", tvrdi predsjednik Bosanske stranke (BOSS) Mirnes Ajanović.
"Kukanje Harisa Silajdžića pred TV kamerama o tome da ne posjeduje nikakvu imovinu bezobrazno je vrijeđanje inteligencije građana, s obzirom na to da je općepoznato da nemoralni političari i tajkuni, koji se od '92. bogate od narodne muke, svoju pokretnu i nepokretnu 'haram imovinu' kriju i štite upisivanjem na imena članova porodice i bliskih prijatelja.

Licemjerno je i da se Silajdžić hvališe kako nosi sat koji su mu poklonili radnici jer šutke podržava Zakon koji će mu osigurati plaću od preko 5 000 maraka.

Nastojanje Harisa Silajdžića i njegove Stranke za BiH da se gorući problem privatizacije elektroenergetskog sektora rješava mimo institucija sistema, takođe svjedoči da je Haris Silajdžić stoposto za BiH u njegovu privatnom vlasništvu", zaključuje predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: