Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači počelo je, ništa drugo ni ne znate nseposobna stoko!
da bi se uveo policijski sat...za to trebaju preduslovi...znaci da direktor obavjestajne stranacke policije ima regularne diplome...a posto dokazano nema...sto je samo po sebi tesko krivicno djelo prevare...policijski sat bi sam po sebi bio nelegalan...
Odgovarajući na pitanje zašto je Jasna Agić postavljena za vrišteljicu dužnosti ministarstva zdravstva, Krivić je kazao da nijedan drugi ministar nije htio preuzeti ovu dužnost osim Agić, koja je pokazala hrabrost da otkoči procese koji su u zastoju. SDA i DF bjezi od odgovornosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
KCUS nije ničije privatno vlasništvo to je tacno ali rukovodne strukture se ponasaju ka da je to njihova prcija.
@gooUser1589018179 SDA se tako ponasa u svakom Kantonu gdje je bosnjacka vecina
Sultanija mora imati svoj harem, shvati komplekse.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedino SBB i Krivic rade nesto, ostalih nema nikog nigdje.
Zdravlje građana treba biti na prvom mjestu.
Idite i vi korona u pm
Bravo za novu ministricu Agić,moraju poštovati naredbe koje donesene,ako neće nema ni plate.Odličar izbor ministra Krivića.Samo vi radite da olakšate situaciju u kojoj se nalazimo.
Je*ala vam zabrana rada i policijski sat sve. Ljudi trebaju da umiru od drugih bolesti jer cete zatvoriti i privatne ordinacije i od gladi jer ce ostati bez posla. Majku li vam lopovsku.
Glupača maloumna!
Inali ikakav plan za sirotinju stoko ! Što policijski sat ne uvedete za režije nego računi prvi dolaze mamicu vam nesposobnu! Onaj hud penzioner u kući da ćami bez dinara a računi dolaze postaćete ubice sirotinje stoko bogata.... Lahko je mjere uvoditi kad imate para!
Zdravlje građana treba da bude na prvom mjestu
Trud i rad prof.Izetbegović je ogroman,a da je željela raditi na licnoj promociji.njena borba protiv Covid -19 je nenadmašna.Ali prof.Izetbegović nema vremena za velike intervjue,nije to njen stil i nacin komunikacije sa građanima BiH.Njena velika djela su vidl
Rekao sam ja neki dan da postavljaju podobne(nju) na pozicije za novi lockdown i eto ta ista odlucuje da ce uvesti policijski sat ako bude potrebno...
Improvizirani centri za prihvat laksih pacijenata oslobadjaju krevete za teze slucajeve. Neki pacijenti nisu za kucno ( potreban trajni nadzor ) a ni za bolnicko ( ima precih ) lijecenje. Dobijaju nadzor i terapiju. Takvi pacijenti i impr. centri su faktor zastite sistema od kolapsa ako se pripreme na vrijeme. -Brzinski satori "5 do 12" bi pogorsali situaciju.
Cekaju izbore i onda kljuc
@PlavaDNK stoka samo to znaju.
Treba poduzeti mjere da bi se zaštitili građani
Mrs mrs mrs po sto puta mrs!!!
Sramota je da ministar zdravlja u KS bude zena koja je dipl. ekonomista, a da niko od hiljade ljekara ne smije da se javi na ovo mjesto u vrijeme kada se cijeli Kanton i BiH nalaze u najtezoj zdravstvenoj situaciji od 1996. god.