Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim si ti ptica nema hljeba od tebe
čudno je kako sve više Bošnjaka koristi termin "Bošnjo",kao sinonim svega lošeg i nakaradnog u ovoj državi.Zaista su Bošnjaci pravoslavne vjeroispovjesti(tzv.srbi) kroz višestoljetnu propagandu i urbicid nad Bošnjacima uspjeli u svom naumu.Napravili su od nas Bošnjaka pleme,bez razvijene samosvijesti,državnosti i jasnog cilja.
napravio vas je alija u hotelu holidej in. inace ste vi najobicniji poturceni srbi
Gospodine Cavka opozicija u genocidki se ne stidi vec ocito je da u toj genocidnoj vlasti drugima sem srba nema mjesta jer se svim silama tezi jednoumlju i jednonacionalizmu