Ko je odgovoran?
127

Adisa Arapović: Alan Ćatić je prošao poligrafsko testiranje i nema veze s paljevinom auta

Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Povodom paljevine auta potpredsjednice SBB-a Adise Omerbegović-Arapović i povezivanja izvjesnog Alana Ćatića s tim krivičnim djelom, oglasila se i Adisa Arapović tvrdeći da je Ćatić porodični kum te da je prošao poligrafsko testiranje u vezi navedenog slučaja.

"Povodom nedavne paljevine moga automobila i morbidne konstrukcije režimskih medija da su to djelo počinili meni bliski ljudi, dužna sam javnost obavijestiti da je naš porodični kum, Alan Ćatić, u svojstvu svjedoka i po vlastitoj želji bez advokata, prošao poligrafsko testiranje, na kojem su inspektori MUP-a utvrdili da nema nikakve veze s činom paljevine moga automobila", kazala je Arapović.

Poručila je da je tako zvanično potvrđena njena sumnja da iza svega stoje mračni umovi koji ne biraju sredstva da zastraše i uklone neokaljane i nepotkupljive ljude, političke protivnike i sve druge koji se bore za pravdu i jednakost pred zakonom.

"Dokazana je namjera mafijaške hobotnice da za napade na moju ličnost, imovinu, zdravlje i sigurnost moje porodice, po isprobanom receptu, prikriju stvarne krivce i optuže nevine ljude. Sada je istražnim organima mnogo lakše da istragu usmjere gdje treba i ovaj slučaj razriješe u što skorujem roku, a do tada tražim da se meni i mojoj porodici garantuje sigurnost i spriječe daljnji napadi od strane mafijaških egzekutora", zaključila je potpredsjednica SBB-a.