Komentari (361)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je NEDIME.Na ovo treba odgovoriti žestoko.☝☝☝🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Šalji vojsku na granicu
Pa moj Ademovicu, i jesmo “napadnuti”, da Bakir pod plastom odbrane Bosne preda kamenjarskim Srbima Izbornu, jedinicu, neku vrstu entiteta…ili kako god. Ko normalan moze da povjeruje da traktorista Dodik, moze nesto da uradi u NATO dvoristu, sa sumskom republikom presjecenom na dva dijela, u kojoj nema vise od 600 000 ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma samo hapsi Dodika, ko Spanija onog katalonca Pudgemonta, eno ga u zatvoru nit ga ko vise spominje nit ga se sjeca, nit Katalonci spominju referendum.
Pa moj Ademovicu, i jesmo “napadnuti”, da Bakir pod plastom odbrane Bosne preda kamenjarskim Srbima Izbornu, jedinicu, neku vrstu entiteta…ili kako god. Ko normalan moze da povjeruje da traktorista Dodik, moze nesto da uradi u NATO dvoristu, sa sumskom republikom presjecenom na dva dijela, u kojoj nema vise od 600 000 ljudi.
Nije u zatvoru,seta se po Belgiji....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...dragi Nedime, sta nam ovo rade ???
Bosna se mora braniti, jer stranci su dali ovim fasistima krila, u namjeri da podijele Bosnu.
Ovaj isti Hari Poter..
Pa Nedime što ti ne pokušaš da discplinuješ Srbe. Niste uspeli kad ste započeli separatisam i bili manjina u YU sad hoćeš da se igraš demokratije jer vam je Tito poklonio Srpsku zemlju.
Pa nema više Jelcina. Sad može NATO da laje ali Dodo je Bog čuvaju ga Rusi i niko nesretna da ga pipne.,neće NATO da ratuje za Ukrainu a kamoli za vas. Pa pokušavali ste da napravite državni udar Srbima sve oduzete. E tu ste preterali i sad svako ide svojim putem. Vi u Tursku a zapadni deo u Hrvatsku a ostalo Srbiji. Kome je do ratovanja taj neka ratuje.
Pa vidite da smo dopizdili i E U i svijetu, šta je vlast pokazala da želi pravnu državu.. Ništa osim pljački i kriminala i onda se čudimo, ko nas vodi dobro nas davno nisu odjebali, misle naši neko će se baviti nama čitavo stoljeće. Odjebaće nas kao i Afganistan i Palestinu zbog nesposobnih lopova.
Pa vidite da smo dipizdili i E U i svijetu, šta je vlast pokazala da želi pravnu državu.. Ništa osim pljački i kriminala i onda se čudimo, ko nas vodi dobro nas davno nisu odjebali, misle naši neko će se baviti nama čitavo stoljeće. Odjebaće nas kao i Afganistan i Palestinu zbog nesposobnih lopova.
Ademoviću molimo te napravi plan i prioritete kako da se sačuva mir u zemlji i uklone podstrekači rata.
Komšić je poremetio rušilačke planove Čovića i Dodika. Ako želimo spasiti mir u zemlji vrlo hitno treba uhapsiti Dodika i Čovića, pa onda redom njihove satelite.
Hrvati su odavno legitimno predstavljeni samo je problem što je Čović izgubio na izborima od Komšića. Upravo u tome je problem jer je od ranije postojao dogovor između njega i Dodika kad budu u predsjedništvu da to iskoriste za rušenje i podjelu BiH. Dodik ruši državu od 2006 godine, skoro svakih 10 dana izazivao je neku krizu kojomsu se bavili palamenti i vlade i time odvlačio pažnju od važnih razvojnih pitanja države. Mediji bi trebali istražiti sve ove krize.
Oružje ako progovori ne smiri ovo niko.
A da se malo zapitamo gdje smo mi u svoj ovoj priči, da se zapitamo gdje smo i na koji način izkazujemom lojalnost državi u kojoj živimo. Da se malo zapitamo zasto i kada reaguju u obliku mirnog okupljanja bude 50-tak ljudi? Možda da konačno za sve ovo pođemo putati i sami sebe zaštom šutimo i ne reagujemo. ili možda bolje čekati da nam drugi kroje sudbinu?
Vidi ovoga lopova, nintam on fin a čuh iz prve ruke koji be prevarant, pa i pljačkaroš
Neće Bošnji pomoći ni Turska ni Iran ni Njemačka ni Amerika. Bošnjo mora ponašat se kao izraelac. Vjeruj jedino Izraelcu. Nikad ne dozvoli da se zaboravi genocid i nikad ne dozvoli da političari od toga naprave "daj da im oprostimo". Uvijek prvi napadni radi prevencije nego kasnije da se ližu rane genocida jer "nismo očekivali". Jedina pravda je Izraelska pravda- sve ostalo su sinovi ili unuci ubica. Izrael je tako preživio .
Ko misli da.će neki Amerikanac ili Šulc ovdje ginuti za nekog Muju taj je.gluplji nego što izgleda. Smijali smo se Radovanu kad je rekao 91 da hoće Srpsku BiH i da će Muslimani nestati. Sad Dodik bi da mladiće obučava u Srbiji da samo jedan dan osvane 50 000 vojnika VRS. A tad Bošnjo džaba Iran Turska i Amerika. Tad.će.reći EU pa da.ne bude rat hajde lijepo se.razgraničite.
Ma u toku je palestinizacija, uz presutni blagoslov EU i Amerike. Dugorocno razvlacenje pameti, uz odlazak omladine vani.